I košarkaši poraženi u Karlovcu

Zoran Oštrić, trener košarkaša "Crikvenice"                                                                                   

 

A-2 LIGA KOŠARKAŠA - ZAPAD

 

2. kolo: ŠANAC KARLOVAC  - CRIKVENICA  90:88 (22:24, 18:14, 21:20, 29:30)

Karlovac, 22.10.2016. Sportska dvorana na Rakovcu. Gledatelja:70.

ŠANAC KARLOVAC: Požar, Josipović 18, Panjević 21, Beber 14, Kragulj 3, Špehar 4, Mataković, Kraljić 14, Škrtić, Novosel 16. 

CRIKVENICA: Modić 16, Domijan, Piškulić 11, Maruna 17, Mandžuka, Komadina 4, M. Šamanić 23, Baričević, I. Benić 4, Lušičić, M. Benić 12.

Derbi susret drugog kola odigran je u izjednačenoj igri, ni jedna ni druga momčad nisu se značajnije rezultatski odvojile tijekom utakmice. Tek polovicom četvrrte četvrtine domaći odlaze na +9 što košarkaši "Crikvenice" više nisu uspjeli preokrenuti do kraja utakmice. Presudne su u tom razdoblju bile dvije trice iskusnog Josipovića, a Karlovčani su i inače imali dobru šutersku večer, što je bilo presudno za njihovu pobjedu. S druge strane izostale su uobičajene brojke Marka Benića i Marina Komadine, pa su bodovi ostali u Karlovcu. Izostala je i neizvjesna završnica, u zadnji napad se ušlo s +5 za "Šanac", a trica Piškulića u zadnjoj sekundi je dobro došla za moguće kasnije računanje međusobnog omjera između ova dva kluba koji su najozbiljniji pretendenti za osvajanje naslova prvaka. Valja zabilježiti jako dobar debitantski nastup Marina Modića u dresu "Crikvenice", te učinak Šamanića i mladog Piškulića.

I. Šubat

Podijelite