Gradska organizacija HDZ-a Crikvenica darivala sugrađane pogačama povodom Uskrsa

U duhu zajedništva koje obilježava najveći kršćanski blagdan, Uskrs, Gradska organizacija HDZ-a Crikvenica organizirala je prigodno darivanje sugrađana u sva četiri mjesta crikveničke rivijere - Crikvenici, Dramlju, Selcu i Jadranovu.
Povodom Uskrsa, članice i članovi dijelili su pogače sugrađanima, članovima, simpatizerima i prijateljima stranke kako bi podijelili radost blagdana te ovaj sunčan i topao dan iskoristili za druženje s građanima. Podjela je održana istovremeno u svim mjestima crikveničke rivijere, gdje su članovi HDZ-a Crikvenica s osmijehom dočekali sugrađane i podijelili im simbolične poklone. Uskrs je vrijeme obnove, nade i ljubavi te se kroz ovu gestu željela naglasiti važnost zajedništva među sugrađanima.
- Ovo je bila divna prilika za druženje sa svim dragim sugrađanima. Veliko hvala i svima koji su sudjelovali u organizaciji današnje manifestacije „Uskrs po domaću“ koja je ispunila trgove u Crikvenici i Selcu. Kao stranka, tradicionalno smo podijelili prigodne darove našim sugrađanima. Svim građanima Grada Crikvenice, kao i našim gostima, želim sretan i blagoslovljen Uskrs! - izjavila je Ivona Matošić Gašparović, predsjednica gradske organizacije HDZ-a Grada Crikvenice.

crikva.hr

Podijelite