Gradonačelnik Rukavina upriličio prijem za trofejne boćare

1 - Filip Klarić, Marino Milićević, Karlo Šaban i Lovro Šipek
2 - Dubravka Mijalić, Marino Milićević, Damir Rukavina, Lovro Šipek, Karlo Šaban, Filip Klarić, Vjekoslav Matetić i Ivan Šipek 

Jučer je u Gradskoj vijećnici Grada Crikvenice gradonačelnik Damir Rukavina upriličio prijem za Karla Šabana, Marina Milićevića, Filipa Klarića i Lovru Šipeka, boćare osvajače medalja na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u boćanju te izbornika reprezentacije Hrvatske (U23) Vjekoslava Matetića.

- Crikvenica se ponosi činjenicom da je većina osvajača medalja ponikla u klubovima s područja našeg Grada, većinom u Boćarskom klubu “Sveti Jakov” Jadranovo. Time ne samo da su potvrdili visoki rang kvalitete treninga, nego i nesvakidašnje talente, što zajedno daje rezultate svjetskog nivoa. Novoizgrađena boćarska dvorana u Gornjem kraju konkretan je primjer i dokaz da mi u Gradu osluškujemo potrebe naših sportaša i zaista se trudimo na sve moguće načine omogućiti im što bolje uvjete za treniranje. – rekao je tom prigodom gradonačelnik Rukavina.  

Nakon uručenja prigodnih poklona i prepričavanja dojmova sa natjecanja, gradonačelnik je još jednom čestitao igračima i njihovim izbornicima na postignutom hvalevrijednom uspjehu, kojeg će na nivou Hrvatske biti zaista teško nadmašiti. 

crikva.hr

Podijelite