Grad Crikvenica dijeli zaštitne maske građanima


Na službenoj web stranici Grada Crikvenice objavljeno je da je Grad Crikvenica naručio 12.000 komada zaštitnih maski za koje se pretpostavlja da bi trebale biti dovoljne za sve stanovnike Grada Crikvenice.
Maske ne mogu biti u toj količini odjednom isporučene te će stoga svaki dan stizati jedan dio maski, odnosno maske će stizati parcijalno. Maske će se moći preuzeti u gradskoj upravi Grada Crikvenice na temelju prethodno dobivenog termina putem javljanja na broj telefona 051/455-483, kako se ne bi stvarale gužve i kako ljudi ne bi bili međusobno u kontaktu, a što je i naputak nacionalnog Stožera civilne zaštite.
Podjela maski na temelju prethodnog dogovora kreće od četvrtka 26. ožujka kao i zaprimanje poziva. Pozivi će se zaprimati svakim radnim danom od 08:00 do 15:00 sati.

U objavi stoji i sljedeće:
- S obzirom na ograničene količine maski apeliramo ovim putem na građane da se javljaju prvo oni koji nemaju niti jedne maske kako bi mogli nesmetano funkcionirati odnosno obavljati sve ono za što moraju izvan kuće, a potrebna je maska. Isto tako, ovim putem molimo i apeliramo na građane koji spadaju u rizičnu skupinu da ne dolaze sami po maske već da po svoju masku nekoga pošalju ili napomenu isto prilikom poziva na gore navedeni broj telefona.

crikva.hr   

Podijelite