Gourmet & spa retreat u boutique hotelu Esplanade u Crikvenici

Boutique hotel Esplanade prava je poslastica za ljubitelje malih intimnijih hotela. Smješten je na obalnoj šetnici uz glavnu gradsku plažu, svega nekoliko stotina metara od središta Crikvenice.  

Esplanade nudi vrhunsku uslugu te jedinstven i nezaboravan doživljaj, uz individualan pristup svakom gostu.
U svakodnevnoj ponudi nude se bogati à la carte doručak te fine dining večera u pet sljedova koja garantira neodoljiv spoj mirisa i okusa po cijeni od 150 kuna. Svim gostima nudi se mogućnost besplatnog posluživanja doručka i večere u intimi hotelske sobe kako bi se i u ovim specijalnim uvjetima mogli neometano opustiti. Holistička spa oaza hotela nudi jedinstvene tretmane za njegu tijela i duha.  

Pozicija hotela idealna je za duge šetnje uz more, po poznatoj šetnici zdravlja. Crikvenica je još od početka prošlog stoljeća poznata kao klimatsko lječilište i blagotvoran kraj za zdravlje. Zato mnogi željni mira, opuštajuće atmosfere i zdrave klime odabiru Crikvenicu kao odredište svog posjeta. Tome će svakako pridonijeti pješčana plaža, pogled na otok Krk i njegove uvale.  

U kavani Inter na glavnom crikveničkom trgu ponuda je obogaćena jesenskim delicijama: slasticama od kestena, toplim domaćim štrudlama s ukusnim preljevima, aromatiziranim kavama te zimskim koktelima poput Winter Groga i Aperol puncha.

crikva.hr

Podijelite