Finale Ribarskog tjedna u Crikvenici

Još nekoliko dana traje Ribarski tjedan, jedna od najstarijih i mnogima najdražih crikveničkih manifestacija, koja je u 2017. godini proširila granice. Naime, Ribarski je tjedan postao dio vrijednoga projekta "Mala barka 2 – Očuvanje pomorske baštine Sjevernog Jadrana", sufinanciranoga sredstvima Europskoga fonda za regionalni razvoj iz Programa suradnje INTERREG V-A Slovenija – Hrvatska 2014 – 2020.

Uz zanimljiv i raznovrstan program vrijeme proleti u trenu, no pred nama je još nekoliko dana ispunjenih zabavom, sjajnom hranom i ugodnim društvom.

Tako će u četvrtak, 31. kolovoza, u 17 h krenuti jedna od aktivnosti namijenjena gostima, a to je jedrenje u društvu domaćina. U 18 h u centru Crikvenice počinje gastro program "Fešta od lignji", a uskoro nakon toga i Primorska noć, u sklopu koje će izlagači predstaviti svoje zanimljive domaće proizvode i maštovite rukotvorine. Za ugodnu će se atmosferu pobrinuti glazbeni sastav "Arija".

U petak, 1. rujna, će glavnu riječ imati gastronomija, glazba i sport. U 18 će sati početi "Fešta od škampi", a u 21 h zabavni program uz klapu "Tramuntana". Jednako će uzbudljivo biti i na Gradskome plivalištu, i to od 19 h, kada počinje Noć vaterpola.

Veliko finale 51. Ribarskoga tjedna održat će se u subotu, 2. rujna. Ovogodišnji će gastro program zaokružiti dagnje, a centar grada će mirisati već od 18 h. U 19 će sati započeti demonstracijsko veslanje na tradicijskim barkama, posebno zanimljivo i atraktivno događanje, koje će nas nakratko vratiti u prošla vremena. Glazbeni program uz klapu "Rišpet" i bend "Trend" jamči sjajnu zabavu, rasplesani i raspjevani trg i mnogo sretnih lica, koja će nestrpljivo iščekivati tradicionalni ponoćni vatromet.

Zabavite se i uživajte se s nama u subotu, 2. rujna, na velikom finalu 51. Ribarskoga tjedna u Crikvenici!

Organizator 51. Ribarskoga tjedna je Turistička zajednica Grada Crikvenice. Suorganizatori su "Jadran" d.d. Crikvenica, "Ekskluziva" d.o.o., JD "Val" Crikvenica, JC "Jadro" Selce, PŠRD "Arbun" Crikvenica, ŠRD "Lovrata" Dramalj, Županijska lučka uprava Crikvenica, Katedra čakavskoga sabora "Kotor" Crikvenica, Udruga umirovljenika Grada Crikvenice "Sunce" i Vaterpolo klub Crikvenica. Pokrovitelji su Hrvatska turistička zajednica, Primorsko-goranska županija, TZ Kvarnera, Grad Crikvenica, Županijska lučka uprava Crikvenica, "Hyper dizajn" i "Eko-Murvica" d.o.o. Crikvenica.

Podijelite