"Eko-Murvica" nabavila novo komunalno vozilo za odvoz otpada

1- Ivona Matošić, zamjenica gradonačelnika, Vladimir Balent, predstavnik "Tehnixa" i Lovorko Gržac, direktor "Eko-Murvice"

Jučer je na parkiralištu Petak održana primopredaja i prezentacija novog komunalnog vozila koje je Gradsko komunalno trgovačko društvo „Eko-Murvice“ d.o.o. nabavilo za potrebe učinkovitijeg prikupljanja i odvoza otpada s naših ulica.
Riječ je o komunalnom voziluu zapremnine 5 kubika, nabavljenog putem javnog natječaja vrijednog 329.000 kuna (+PDV). Dobavljač vozila je najveći hrvatski proizvođač komunalne opreme tvrtka „Tehnix“ d.o.o. iz Donjeg Kraljevca.
Vozilo je u ime „Tehnixa“ službeno predao Vladimir Balent, voditelj komercijalnih poslova tvrtke, a ispred „Eko-Murvice“ ključeve vozila preuzeo je Lovorko Gržac, direktor „Eko Murvice“.
Direktor „Eko-Murvice“ Lovorko Gržac u prigodnom je obraćanju kazao kako je ovo poduzeće imalo problema pri poslovanju, no da sve ide na bolje te da se nastavlja ulagati i raditi na otklanjanju komunalnih problema u Gradu Crikvenici. Novo vozilo predstavlja ulaganje u vozni park koji je potreban za održavanje okoliša čistim odnosno preduvjet je nesmetanog odvijanja djelatnosti te je želja drugu godinu obnoviti vozni park još jednim ovakvim vozilom.
Zamjenica gradonačelnika Ivona Matošić također je prisustvovala primopredaji istaknuvši kako je izrazito veseli što je kupljeno vozilo proizvedeno u Hrvatskoj. Ona smatra da je veliki uspjeh kada naši proizvodi uspijevaju biti konkurentni i uspješno poslovati na svjetskom tržištu. Čestitala je direktoru „Eko- Murvice“ na uspješnom poslovanju i istaknula kako se nada da će proširenje voznog parka doprinijeti poboljšanju komunalnog standarda na području čitavog Grada Crikvenice.
Predstavnik „Tehnixa“ Vladimir Balent iskazao je zadovoljstvo sklopljenim poslom te iskazao želju za daljnjom suradnjom dviju tvrtki. Balent je nazočne upoznao s performansama vozila, istakavši kako je vrlo prikladno za primorski kraj pošto je uži od sličnih vozila te kategorije.

crikva.hr

Podijelite