Dvije pobjede i remi rukometaša (U15) "Mornara Dramalj-Crikvenica"

Još uvijek traje (i to vrlo intenzivno) natjecateljska sezona mladih rukometaša "Mornara Dramalj-Crikvenica", o čemu nas je izvijestio njihov trener Ivica Žirovec:
- U proteklom tjednu imali smo dvostruki natjecateljski program. U četvrtak smo, u kasnim večernjim satima, protiv "Kozale" odigrali zaostalu utakmicu 5. kola Lige za prvaka 1.HRL U15 regije 1, dok smo u nedjelju u sklopu Županijske lige U15 ugostili ekipe "Kozale 2" i "Trsata".
U utakmici protiv vodeće momčadi Lige za prvaka odigrali smo dva dijametralno suprotna poluvremena. Dok je u prvom "Kozala" napravila razliku, a mi smo je do odmora dostignuli, u drugom smo se mi odvojili, a "Kozala" je u samoj završnici uspjela poravnati.

Derbi Županijske lige protiv "Kozale 2" odvijao se po istom scenariju, kao i utakmica odigrana nekoliko dana ranije, s tom razlikom što smo golom u zadnjoj sekundi utakmice uspjeli ostvariti pobjedu.
Početak utakmice protiv "Trsata" protekao je pak u čestim izmjenama vodstva, da bi na odmor otišli s dva pogotka prednost. Kako gotovo do sredine drugog poluvremena nismo primili pogodak, rezultatski se odvajamo i mirno privodimo utakmicu kraju.

U ove tri utakmice, ukupno, naš najbolji strijelac bio je Damjan Stupar s 11 golova, a tri igrača su postigla po 9: Borna Matejčić, Luka Pleša i Mauro Rak.
Ovoga puta bih izdvojio Leona Malnara i Mateja Stojčića, igrače koji se ne nalaze u vrhu tablice strijelaca, ali čiji je doprinos u fazi obrane neprocjenjiv, te našeg vratara Davora Gašparovića, koji je s nekoliko važnih obrana omogućio da bodovi ostanu doma.

Podijelite