Drugo i treće mjesto Karle Ivčić na 4. memorijalu "Drago Čordaš"

Najmlađi stolnotenisači "Svetog Jakova" nastavljaju s natjecanjima, pa su tako u subotu i nedjelju bili u Donjoj Stubici gdje se igrao se 4. memorijal "Drago Čordaš". Nastupili su David Ahel, Gabriel Gržac, Petra Ivčić i Karla Ivčić, a vodio ih je trener Dominik Salma.
U kategoriji najmlađih kadetkinja Petra je prošla grupu kao drugoplasirana, a zaustavljena je u 1/16 finala rezultatom 1:3.
U kategoriji najmlađih kadeta David prolazi kao drugoplasirani u grupi, zatim u 1/16 finala pobjeđuje Pižira (STU) 3:0, a zaustavlja ga u 1/8 finala Pustijanec (TIS) sa 0:3. 
Gabriel prolazi grupu kao prvoplasirani, u 1/16 finala pobjeđuje Pavlovića (STU) 3:0, u 1/8 finala Posilovića (ZGC) 3:0, a poražen je u 1/4 finala od Miloševića (MLZ) u 1/4 rezultatom 0:3. 
Karla je nastupala u dvije kategorije. U subotu je u kategoriji najmlađih kadetkinja pobijedila sve protivnice do finala rezultatom 3:0, da bi u finalu doživjela poraz od Sare Rivetti Sara (ZGC) te je tako osvojila 2. mjesto.
U nedjelju je u starijoj kategoriji (mlađe kadetkinje bila prvoplasirana u grupi, pobijedivši Buljak (STU), Romić (MLZ) i Kraljević (SLB) sa 3:0. U 1/8 finala pobijedila je Borko (STU) 3:1, u 1/4 finala Gašpar (MLZ) 3:1, a zaustavila ju je u 1/2 finalu Vujasinović (POŽ) rezultatom 0:3. Osvojenim 3. mjestom, napravila je prvi iskorak među starijima ove sezone.

crikva.hr

Podijelite