Dorotea Prevendar pojačala "Murvicu"

1 - Dorotea Prevendar
2 - Dorotea i trener Ramiz Džekić

Redove rukometašica „Murvice“ pojačala je Dorotea Prevendar rukometašica koja je počela igrati igrati 2004.g. u "Trešnjevki", odakle 2007. prelazi u "Lokomotivu". U "Lokomotivi" je igrala do 2019. g. uz posudbe u "Dugom Selu"i „Zrinskom“, a od 2019.g. nastupala je za ekipu „Samobora“.
Dorotea igra na poziciji lijeve vanjske i bit će veliko pojačanje ekipi „Murvice“ kojoj predstoji još 12 utakmica u drugom dijelu prvenstva i borba za ostanak u prvoligaškom društvu.

- Motiv za dolazak u „Murvicu“ je igranje u prvoj ligi i nisam puno razmišljala kad su iz kluba pokazali zanimanje za moj angažman. U listopadu sam završila Ekonomski fakultet, međutim nisam još uspjela pronaći posao, pa je to u ovoj situaciji bila olakšavajuća okolnost za dolazak u Crikvenicu. Od igračica „Murvice“ znam Reu Jelenović s kojom sam igrala u mlađim reprezentativnim selekcijama, ali vjerujem kako ću se brzo uklopiti u ekipu. Prvi dojmovi su dobri i nadam se da ću ispuniti očekivanja trenera i uprave. – rekla je Dorotea.
Trener Ramiz Džekić je također zadovoljan angažmanom Dorotee Prevendar:
- Dobili smo igračicu kakva nam je nedostajala na vanjskim pozicijama, što će nam znatno olakšati posao u sljedećim utakmicama. Doroteu smo pratili već neko vrijeme i vrlo sam zadovoljan što smo uspjeli dogovoriti njen dolazak u „Murvicu“. Slijedi nam vrlo važna utakmica u subotu protiv ekipe „Zrinskog“ i dobro da je Dorotea došla upravo sada. – ističe trener Džekić.

I.Š.

Podijelite