Dobro došli na portal crikva.hr

Poštovani čitatelji,
dobro došli na stranice informativnog web-portala za područje Grada Crikvenice i okolice kojem smo dali ime crikva.hr. Procijenili smo da na našem području ima prostora za još jedan medij koji će omogućavati pravovremenu dostupnost informacija iz svih područja života, stoga smo krenuli u novi izdavački poduhvat. Novo vrijeme donosi i nove tehnologije, elektronski mediji definitivno potiskuju tiskana izdanja, novine se sve manje čitaju, a do informacija se najviše dolazi putem interneta. Valjalo se prilagoditi, stoga smo i pokrenuli web-portal. Unatoč svemu, novinarski posao je zapravo ostao isti. Uvijek će novinar morati na terenu “proizvesti” vijest, a kako će ona biti dalje plasirana u javnost – putem radija, televizije, interneta ili pak novina, samo je stvar tehnologije.
Od 1991. se bavimo novinsko-izdavačkom djelatnošću, a još 1995. smo pokrenuli “Primorske novine” koje smo zbog raznoraznih razloga prestali izdavati, unatoč odličnoj prihvaćenosti u javnosti (i kod oglašivača). Zadržali smo jezgru redakcije starih “Primorskih novina”, a još uvijek djelujemo iz istog prostora – redakcija portala crikva.hr smještena je u zgradi pošte (na katu).
Pratit ćemo sva zbivanja na našem području, otvarat ćemo različite teme, od onih svakodnevnih, pa do onih o kojima se manje govori i piše. Posebnu pažnju posvetit ćemo sportu, a nastojat ćemo da izvješća s utakmica i drugih natjecanja dobijete u najkraćem mogućem roku, neposredno nakon njihova završetka. Objavljivat ćemo i svevremenske tekstove naših kolumnista, a neće izostati ni naše lipe čakavske besede. Na stranici s osmrtnicama svakodnevno ćemo donositi informacije o rasporedu sprovoda i ispraćaja na području Grada Crikvenice i okolice, što je novost u našem medijskom prostoru. Držimo da je i objavljivanje osmrtnica na našem portalu ono što će vas posebno zanimati. Naime, osmrtnice objavljene na našem portalu bit će stalno dostupne i u arhivu. Svakodnevno ćemo objavljivati i najave zbivanja na našem području, te obavijesti o radovima. Otvorit ćemo i rubriku u kojoj ćete se i vi moći javljati s vlastitim zapažanjima.
Nadamo se da ćete prihvatiti i pratiti naš portal, a ono što nam je posebno važno u samom startu je da nam se javite s kritikama i sugestijama kako da ga učinimo što boljim. Samo tako crikva.hr postat će nezaobilaznim dijelom vaše svakodnevice.
Ivica Šubat

Podijelite