Dobra vijest u moru poskupljenja - wine bar "Kod Zajca" nudi besplatnu kavu i čaj

Cijena šalice kave u omiljenom kafiću česta je mjera i orijentir kod svakodnevnih cjenovnih usporedbi proizvoda i usluga. Stoga u moru vijesti o stalnim poskupljenjima gotovo nestvarno djeluje informacija kako se negdje kava može popiti potpuno besplatno!
No, to je zbilja moguće u wine & dine baru „Kod Zajca“ koji u suradnji s Hausbrandtom svaki ponedjeljak, počevši od 16. siječnja pa sve do kraja veljače svoje goste časti besplatnom kavom!
Ovaj popularni bar pored riječkog kazališta nije stao samo na besplatnoj kavi. Osim kavoljubaca obradovat će i čajoljupce jer će u istom periodu, ponedjeljcima od 7 do 9 sati, i šalica ukusnog Ronnefeldt čaja „koštati“ vrlo prihvatljivih 0 (nula) eura!

Svojom ponudom, pristupom i djelovanjem, wine & dine bar „Kod Zajca“ podržava i promovira srednjeeuropsku eno i gastro kulturu koja je oduvijek bila značajka ovih prostora. Dan koji tu završava u ugodnim razgovorima s prijateljima uz čašu vina, svoj odličan početak može imati uz poziv „Idemo na kavu kod Zajca!“.
A još kada je ona besplatna, dan ne može započeti bolje!

crikva.hr marketing

Podijelite