Danas na Gradskom stadionu nogometaši "Crikvenice" love novi naslov prvaka

1 - Igor Baričević i Matija Manestar, crikvenički čuvari mreže
2 - Kapetan Ivan Butorac predvodit će i danas "Crikvenicu"

Danas se na Gradskom stadionu u Crikvenici (s početkom u 17:30 sati) igra utakmica posljednjeg kola 3. hrvatske nogometne lige - zapad, u kojoj se sastaju nogometaši "Crikvenice" i "Buja".
Bit će to sigurno utakmica za pamćenje, jer pobjedom naši nogometaši osiguravaju novi naslov ligaškog prvaka. Sami odlučuju o svojoj sudbini, imaju bod prednosti ispred drugoplasiranog "Grobničana" i trećeplasiranog "Jadrana-Poreč" i nema nikakvog razloga sumnjati da će priliku za osvajanje naslova (za koju su se svojim igrama sami izborili) danas iskoristiti.
Ipak, treba biti oprezan, pobjeda neće doći sama od sebe, protivnika treba maksimalno respektirati i s maksimalnom ozbiljnošću ući u utakmicu, što uostalom nogometaši "Crikvenice" i njihov trener Josip Vukelić znaju jako dobro. Nogometaši "Buja" u Crikvenicu dolaze potpuno rasterećeni, a takve su momčadi uvijek najopasnije, bez obzira na razliku u kvaliteti koja je nesumnjivo na strani "Crikvenice".

Danas je veliki dan crikveničkog sporta, svojim dolaskom na Gradski stadion svjedočit ćemo nastavku sjajne nogometne priče koju posljednjih nekoliko godina ispisuju nogometaši "Crikvenice" predvođeni predsjednikom Markom Prpićem.
Kao što nogometaši neće propustiti priliku za osvajanjem novog naslova tako nitko od crikveničkih sportaša i sportske javnosti ne bi smio propustiti priliku da danas dođe dati podršku i čestitati nogometašima "Crikvenice".
Za istaknuti je kako je upravo od nogometaša krenula inicijativa za zbližavanjem svih crikveničkih sportaša, lijepo je vidjeti na tribinama rukometašice "Murvice", odbojkašice, košarkaše ... jednako kao i nogometaše na njihovim utakmicama. 
Velika stvar za crikvenički sport je i što se ovdje formirala navijačka skupina "Matkovići", bila je to karika koja je nedostajala crikveničkim sportašima, lijepo je vidjeti kako su iz utakmice u utakmicu sve brojniji i organiziraniji.
Stoga, vidimo se popodne na Gradskom stadionu i budimo ponosni na naše nogometaše, naposljetku svi smo mi Crikvenica, kako to na svoj način ističu Matkovići.

Ivica Šubat

Podijelite