Crikvenički srednjoškolci se u "Termama Selce" družili s Ivanom Krapićem


Maturanti SŠ dr. Antuna Barca imali su prigodu "iz prve ruke" upoznati se sa svijetom vrhunskog sporta, o čemu je izvijestila prof. Iva Suden: 
- Obilježavanje Europskog tjedna sporta i #Beactive kampanje započeli smo šetnjom po Šetnici zdravlja do Poliklinike Terme Selce gdje je dr. Vlasta Brozičević organizirala susret zlatnog kapetana vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivana Krapića s učenicima 4.g razreda.
U razgovoru s dr. Vlastom Brozičević Krapić je s učenicima podijelio važnost kretanja te aktivnog i sportskog života kao i fair playa, kako u sportskom i profesionalnom, tako i privatnom životu.
Odgovarajući na pitanja učenika, Krapić je s njima podijelio i pojedine zanimljivosti i detalje svog sportskog puta, kao i životne vrijednosti koje su ga definirale kao sportaša, vođu reprezentacije i osobu koja svakako može biti primjer mlađim generacijama.
Zahvaljujemo se dr. Vlasti Brozičević i g. Ivanu Krapiću te cijelom osoblju Termi Selce na izvarednom predavanju i srdačnom dočeku. Iva Suden

Podijelite