Crikvenički SDP odao priznanje crikveničkim sportašima prigodom Europskog tjedna sporta

Ako se Grad Crikvenica ičim može pohvaliti onda su to rezultati crikveničkih sportaša koje oni postižu na domaćoj i međunarodnoj sceni. Prepoznali su to u crikveničkom SDP-u, pa je tako jučer predsjednik crikveničkog SDP-a Mario Kružić  povodom Europskog tjedna sporta, koji se održava od 24. do 30. rujna, upriličio primanje za uspješne crikveničke sportaše i njihove trenere koji su tijekom ove godine ostvarili uspjehe i izvrsne rezultate na europskim i svjetskim natjecanjima. U ime SDP-a Crikvenica sportašima i trenerima uručeni su prigodni pokloni.
– Crikvenica je mali grad, ali ima velik broj vrhunskih sportaša, prije svega mislim da je razlog tome odgoj i njegovanje zdravog životnog stila i time se ponosimo. Čestitam na vašim izuzetnim rezultatima i promociji našeg Grada jer ste upravo vi najboljih promotora našega grada širom svijeta, rekao je Kružić. Osobno ću se zalagati za veće izdvajanje proračunskih sredstava za sport budući da je danas previše financijskog tereta na roditeljima, naglasio je Kružić.
Crikvenički sportaši koji su tijekom druge polovice ove godine postigli velike uspjehe su: Ursula Balas, Dina Jurić, Matija Car, Oliver Lušić, Karlo Šaban, Filip Klarić, Marino Milićević i Lovro Šipek, te treneri Dragan Todorović, Vjekoslav Matetić i Robert Jurinčić.  
- U ime kolega trenera i sportaša zahvaljujem Mariju na ovom prijemu i prigodnim poklonima. Uvijek nam je drago vidjeti kada je naš višegodišnji  trud, rad i uspjeh prepoznat, - izjavio je Vjekoslav Matetić.

Lijepa je to gesta SDP-a i Kružića te rijetka prigoda za okupljanje i druženje crikveničkih sportaša iz različitih sportova. Jer podsjetimo, Grad Crikvenica još uvijek nije organizirao tradicionalno proglašenje najboljih sportaša u 2020. godini, a ušli smo već u listopad 2021. Još malo pa će se moći spojiti proglašenje najboljih za prošlu i ovu godinu, a za sve će opet biti izlika pandemija korone.

Sjajni crikvenički sportaši: Dragan Todorović, Matija Car, Oliver Lušić, Mario Kružić (predsjednik crikveničkog SDP-a), Dina Jurić, Filip Klarić, Lovro Šipek, Marino Milićević, Karlo Šaban i Vjekoslav Matetić.

crikva.hr

Podijelite