Crikvenički SDP nagradio Mateja Uremovića

1,2 - Matej Uremović i Mario Kružić

Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Crikvenica Mario Kružić danas je održao primanje za mladu crikveničku nadu, boksača Mateja Uremovića. Matej je član Boksačkog kluba "Rijeka", a pretprošlu nedjelju sudjelovao je na Prvenstvu Hrvatske u boksu u Boksačkom centru Zagreb i osvojio naslov viceprvaka Hrvatske u kategoriji do 81 kilograma.

Promicanje i poticanje izvrsnosti u sportu jedna je od osnovnih zadaća lokalne zajednice te sam upravo stoga uručio našem Mateju Uremovic novčanu nagradu od 1.500,00 kuna. Vrhunski uspjesi profesionalnih sportaša poticaj su građanima na veću fizičku aktivnost i rekreaciju, te su dodatna promocija Crikvenice kao sportsko-turističke destinacije. Ovim putem još jednom od srca čestitam Mateju na zaista zavidnom uspjehu„. - izjavio je Mario Kružić.

Kod svake pripreme za nove borbe, neovisno o kojem protivniku bila riječ, uvijek pristupam krajnje profesionalno. To mi pomaže jer se onda osjećam spremno i budem siguran u pobjedu. Trudit ću se i dalje trenirati ovim tempom kako bi što više napredovao i ostvario još ovakvih značajnih rezulata. Zahvaljujem Mariju na nagradi. Drago mi je vidjeti da je moj uspjeh iza kojeg se krije trud, višegodišnji rad i mnoštvo odricanja prepoznat“. - izjavio je Matej Uremović.

crikva.hr

Podijelite