Crikvenica Summer Showtime – 5 događanja "s potpisom" na Rivijeri Crikvenica


Pred nama je vruće ljeto i raznovrstan program pod nazivom Crikvenica Summer Showtime, koji će Crikvenicu, Selce, Dramalj i Jadranovo pretvoriti u privlačne i zabavne pozornice na otvorenom.    

Pet velikih, značajnih manifestacija je „zasjelo na tron“ i zovu se događanja s potpisom.  
Prvo od njih je 9. (Sr)etno Selce (16.7.) koje će uz koncerte klape Tramuntana i klape Tić te glazbenog sastava Insula, prezentaciju starih običaja i sajam s ponudom autohtonih proizvoda donijeti živost u malo primorsko mjesto.
Slijedi 7. CrikvArt (23.7), zasigurno jedna od najšarenijih manifestacija ovih prostora. Festival je to uličnih zabavljača, a Crikvenicu će pretvoriti u veselu pozornicu na otvorenom punu žonglera, klaunova, gutača plamena i drugih zabavljača. Robert Mareković će se pobrinuti da njegov Las Vegas show doprinese što kreativnijoj zabavi.
Treća velika manifestacija je 128. Dan turizma u Selcu (4.8.) koji će se proslaviti festivalskom i gastro ponudom za svačiji ukus. U večernjim satima možete uživati u nastupu Igora Delača i glazbenog sastava Point.
S nestrpljenjem očekujemo, najstariji u Hrvatskoj, 112. Plivački maraton Crikvenica – Šilo (15.8.), koji se održava od 1910. godine uz sve veći i veći broj sudionika.
Priču o događanjima s potpisom zaokružuje jedna od najstarijih manifestacija na području Crikvenice – 56. Ribarski tjedan (27.8 – 3.9.) i to kroz razna gastro, tradicijska i festivalska događanja. Očekuju vas nastupi Vanne, Alena Nižetića, klape Tramuntana, Grooversa, Jose Butorca, klape Vinčace i glazbenog sastava Baruffa.    

Osim pet glavnih manifestacija, svakoga će se dana u tjednu u jednom (ili dva) od četiriju mjesta na Rivijeri Crikvenici održavati manja zabavna događanja.
Ponedjeljak je rezerviran za Glazbene ljetne večeri u Crikvenici, a utorak za istu manifestaciju u Selcu. Srijedom će na Večerima ribarske tradicije u Crikvenici i Selcu ribari predstavljati vještine i znanja svojega zanata. Opuštenu, romantičnu i nesvakidašnju atmosferu u društvu izvrsnih glazbenika donose nam Melodije s okusom mora u Jadranovu i Dramlju četvrtkom, kao i Večeri primorske pjesme u centru Crikvenice.  Petak, kraj tjedna, donosi nam zabavu u centru Crikvenice u obliku filmskih večeri na otvorenome – Open air cinema
Subotom ćemo plesati u Crikvenici i Selcu uz Tribute nights – poznati evergreeni vraćaju nas u prošlost popularnim disko hitovima sedamdesetih. Nedjelja je rezervirana za još malo plesa – Summer dance (dance show). Uživat ćemo uz profesionalne plesače i njihove vješte plesne pokrete koji će nas zasigurno ostaviti bez daha. 

Posjetite Crikvenica Summer Showtime u organizaciji Turističke zajednice Grada Crikvenice.

 

Podijelite