Crikvenica dobila nagradu za najuspješniju destinaciju zdravlja

Mali Lošinj je ove godine bio domaćin Dana hrvatskog turizma (DHT) koji su se održavali 25. i 26. listopada  s oko 1500 domaćih i stranih sudionika.
Na dodjeli nagrada i svečanom otvorenju DHT-a ministar turizma Gari Cappelli istaknuo je kako ovogodišnji rezultati potvrđuju da je Hrvatska sve atraktivnija destinacija.

Prve večeri DHT-a dodijeljene su nagrade Hrvatske turističke zajednice (HTZ) i Hrvatske gospodarske komore (HGK) u kategorijama za destinacije i atrakcije godine, poslovnom sektoru nagrade „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku“ te za najbolje djelatnike u turizmu („Čovjek ključ uspjeha“). Među nagrađenima, Crikvenica je osvojila nagradu za najuspješniju destinaciju zdravlja, a uz nju nagrade su još osvojili i Rovinj za najuspješniju ljetnu destinaciju ove godine, Split za najbolju „city break“ gradsku destinaciju, Maslinica za autentično 'malo misto', Baranja za ruralni turizam te Osijek za najuspješniju kontinentalnu destinaciju.

Dvije nagrade za najbolje djelatnike u turizmu „Čovjek ključ uspjeha“ također su otišle u Crikvenicu i to u kategoriji pomorskog prijevoza gdje je nagradu osvojio Dinko Car te kategorija čistač u kojoj je nagrađen Josip Rubčić

(izvor web tzg-crikvenice)     

Podijelite