Članovi "Vavik vjerne Kirije" i volonteri GDCK Crikvenica podijelili pomoć potrebitima

1 - Vladimir Lovrić ("Vavik vjerna Kirija"), Irena Gašparović (GD CK Crikvenica) i Kristijan Košćić( Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine)

Nakon podjele pomoći socijalno ugroženim građanima s područja Grada Crikvenice uoči Uskrsa, Gradsko društvo Crvenog križa Crikvenica je organiziralo i podjelu paketa nabavljenih iz donacija koje su Obrtnička komora PGŽ, Hrvatska obrtnička komora i tvrtka Studenac d.o.o. uplatili na račun Društva Crvenog križa PGŽ.
Županijsko društvo Crvenog križa je doniranim sredstvima kupilo i distribuiralo pakete za sva društva Crvenog križa s područja PGŽ kako bi se, preme socijalnim kriterijima, podijelili korisnicima s područja koja pokrivaju pojedina društva Crvenog križa.

U dogovoru s Centrom za socijalnu skrb Crikvenica te u suradnji s udrugom „Vavik vjerna Kirija“ i Udruženjem obrtnika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske, paketi su podijeljeni na adrese 35 korisnika.
- Članovi udruge „Vavik vjerna Kirija“ su se, i ovaj puta, spremno odazvali pozivu našeg društva da pomognu u podjeli pomoći, a akciji se pridružio i Kristijan Koščić, predsjednik Udruženja obrtnika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske kao predstavnik donatora, ali i kao član Udruge.
Koristimo priliku da još jednom zahvalimo vodstvu i članovima udruge „Vavik vjerna Kirija“ koji su nam na raspolaganju u svim humanitarnim akcijama te Udruženju obrtnika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske koje je prepoznalo potrebe zajednice u uvjetima epidemiološke krize, te pružilo pomoć u skladu sa svojim mogućnostima. – rekla je ravnateljica GDCK Crikvenica Irena Gašparović.

crikva.hr

Podijelite