Članovi "Lovrate" proslavili 55. rođendan Društva

1 - Bosiljka Domijan i Stanko Dedi
2 - Jadranka Valković
3 - Bosiljka Domijan i Dario Babič
4 - Bosiljka Domijan i Duško Babič
5 - Ivana Gržičić
6 - Velimir Domijan
7 - Velimir Domijan i Ivica Manestar
8 - Ivica Konen
9 - Mario Kružić
10 - Josip Friš
11 - Sandi Valković

Prigodnim druženjem u dramaljskom restoranu „Nico's“ članovi Sportskog ribolovnog društva „Lovrata“ obilježili su 55. godišnjicu postojanja Društva te održali redovnu godišnju Skupštinu.
Tom je prigodom predsjednik „Lovrate“ Tihomir Domijan nazočne podsjetio na aktivnosti Društva u protekloj godini i postignute sportske rezultate. Članovi „Lovrate“ su kao i svake godine sudjelovali u nizu aktivnosti u mjestu od kojih se ističe organiziranje Božićnog domjenka, kuhanje brodita na manifestaciji „Pozdrav ljetu“, čišćenje obale  povodom Dana planete Zemlja i sudjelovanje na Plivačkom maratonu Šilo – Crikvenica.
Najbolje sportske rezultate postigle su Ivana Gržičić i Jadranka Valković koje su dospjele do završnice Prvenstva Hrvatske u seniorskoj konkurenciji, nakon niza uspješnih nastupa na natjecanjima niže razine.
Rođendan članovima „Lovrate“ došli su čestitati i Josip Friš, predsjednik Gradskog vijeća i zamjenica gradonačelnika Ivona Matošić Gašparović te Mario Kružić, ravnatelj Županijske lučke uprave Crikvenica.

Druženju članova „Lovrate“ prethodilo je klupsko natjecanje u ribolovu koje nije omelo ni kišovito vrijeme.
Ukupni pobjednik klupskog natjecanja je Stanko Dedi, koji je ulovio i najveću ribu, plavicu od 0,46 kg, dok je u konkurenciji seniorki najbolja bila Jadranka Valković. Najmlađi natjecatelj bio je Sandi Valković koji je zauzeo 4. mjesto u ukupnom poretku.

Rezultati klupskog natjecanja SRD „Lovrata“

Seniori:
1. STANKO DEDI
2. DARIO BABIČ
3. DUŠKO BABIČ

Seniorke:
1. JADRANKA VALKOVIĆ
2. IVANA GRŽIČIĆ
3. NEDILJKA MARIJIĆ

Predsjednik SRD "Lovrata" Tihomir Domijan", Velimir Domijan i Ivica Manestar

Podijelite