Četvrta uzastopna pobjeda košarkaša

DRUGA LIGA KOŠARKAŠA - ZAPAD

4. kolo: FSV - CRIKVENICA 54:77 (11:24, 20:16, 11:15, 12:22)

Rijeka, 5.11.2022. Dvorana "Dinko Lukarić". Suci: Matek, Sušanj i Komadina.

FSV: Ujević Bajivić 1, Matić 5, Čondrić 7, Rota, Pepelar15, Stevanović, Smoković, Oprešnik 12, Kostić 9, Šestan 2, Miljković 2, Starčević 1. Trener: Musić.
CRIKVENICA: Mandžuka 14, Šulentić 16, Blažević, Šamanić 13, Car 7, Karabaić 8, Vilušić 7, Domijan, Perić 9, Zorić 4.

Nakon četiri odigrana kola Druge lige košarkaša zapad košarkaši "Crikvenice" jedina su neporažena momčad i zauzimaju vodeće mjesto na ljestvici. Još u ligi nisu igrali protiv sastava koji bi im mogao ozbiljnije parirati, a tako je bilo i jučer u Rijeci gdje su za protivnike imali mladu momčad FSV-a (juniore "Kvarnera 2010"). Naši košarkaši su od početka utakmice krenuli autoritativno i bez problema su došli do pobjede.

Trener košarkaša "Crikvenice" Zoran Dragojević je nakon utakmice izjavio:
"Već od prve minute nametnuli smo svoj ritam i otišli na desetak poena prednosti što smo znalačku držali kroz cijelu utakmicu. Mlada ekipa FSV-a dala je sve od sebe da utakmicu dovede u egal, ali to nismo dopuštali. Uz tradicionalno dvoznamenkaste Šulentića i Šamanića, pridodao se Mandžuka. Karabaić i Vilušić odigrali su standardno dobro, a veseli podatak da se u šutersku formu pomalo vraća i Sven Car. Zorić i Perić nakon stanke zbog ozljeda uredno su iskontrolirali reket i dali sigurnost u obrani i skoku."
Sljedeću utakmicu "Crikvenica" igra na domaćem parketu, protivnik je "Krk"u subotu 12.11.u 19 sati.

crikva.hr

Podijelite