Čak 29 momčadi na 3. međunarodnom malonogometnom turniru "Advent Cup Crikvenica"

2 - Na ždrijebu je bio i Marinko Buljat legendarni nogometaš "Vinodola" i "Crikvenice", uz Mijata Lovrića i Krešu Ivančića
3 - Damir Marovski

U ponedjeljak 16. prosinca u crikveničkoj Gradskoj sportskoj dvorani počinje 3. međunarodni malonogometni turnir „Advent Cup Crikvenica“. Utakmice turnira igrat će se svakog dana od 17:30 sati, a velika završnica predviđena je za subotu 21. prosinca.
Za sudjelovanje na turniru prijavilo se čak 29 momčadi, od čega 16 u kategoriji seniora, a 13 u kategoriji veterana. Turnir od ove godine nosi i epitet međunarodnog, pošto u Crikvenicu dolazi i veteranska momčad „Slavije“ iz Ljubljane. Na turniru će nastupiti ponajbolje malonogometne družine iz naše regije, a od momčadi iz udaljenijih destinacija dolaze ekipe TK „Bero“ iz Zagreba, CB „ Street“ iz Ogulina i „Bike planet“ iz Pule.
Sinoć je u Gradskoj sportskoj dvorani održan javni ždrijeb skupina, tako da je sve spremno za početak ovog turnira, koji raste iz godine u godinu i izaziva sve veće zanimanje kako sportske javnosti, tako i malonogometnih ekipa.
Uz to, ovaj se turnir odlično uklapa u bogata adventska događanja u Crikvenici, kao najveća sportska manifestacija u ovom dijelu godine.
Tu su činjenicu prepoznale i gradske institucije te brojni poduzetnici koji su pomogli održavanje turnira u organizaciji Društva za sportsku rekreaciju „Nogometni veterani Grada Crikvenice“.
„Advent Cup Crikvenica“ će kao i prethodnih godina imati humanitarni karakter, prikupljat će se sredstva za liječenje teško oboljelog dječaka.

RASPORED MOMČADI PO SKUPINAMA – SENIORI

Skupina A
- GEOMARIN (Novi Vinodolski)
- CB FAZA (Crikvenica)
- CB STREET (Ogulin)
- NA PIKETU (Hreljin)

Skupina B
- DESETKE (Rijeka)
- MNK MALINSKA
- BIKE PLANET (Pula)
- MNK TRIBALJ

Skupina C
- KONOBA FRAN KRSTO FRANKOPAN (Kraljevica)
- DAMAN (Dražice)
- FRANKO I PRIJATELJI (Novi Vinodolski)
- MESNICE BRKIĆ (Novi Vinodolski)

Skupina D
- VIA (Crikvenica - Senj)
- CB ŠKURINJE (Rijeka)
- SALVIA (Crikvenica)
- CB TIN (Delnice)

RASPORED MOMČADI PO SKUPINAMA – VETERANI

Skupina A
- TK BERO (Zagreb)
- NK SLAVIJA (Ljubljana)
- COSMO (Gomirje - Rijeka)

Skupina B
- NK CRIKVENICA
- NK BORAC (Bakar)
- CIMPA RAMPA (Senj)

Skupina C
- NK RIJEKA
- PAKO I PRIJATELJI (Novi Vinodolski)
- NK ORIJENT

Skupina D
- VIA - STARI GRAD (Senj)
- NK RJEČINA (Dražice)
- NK VINODOL
- ATACANTE I PRIJATELJI (Rijeka)

Organizatori turnira - DSR Nogometni veterani Grada Crikvenice": Ljubo Lastrić, Mate Brajković, Krešo Ivančić, Mijat Lovrić, Stevo Mirić i Damir Marovski

Ivica Šubat

 

Podijelite