Budi fit uz Bodyfit Pilates i Zumba Fitness programe

Nekad se kod Estere hodočastilo u Permane na slasne pljeskavice, a sad je „in“ jedna druga Estera kojoj se dolazi da bi bili fit i imali savršeno oblikovano tijelo. Put do savršenog izgleda nije baš jednostavan, ali ako sada krenete s vježbanjem sva je prilika da ćete sljedećeg ljeta na plaži izgledati upravo onako kako želite. Naravno, nije u izgledu sve, na prvom je mjestu vaše zdravlje i dobra kondicija, čemu će sigurno doprinijeti redovito aktivno vježbanje.
U novoj dvorani crikveničke Thalassotherapije (dvorana Panorama) i u malo starijoj Gradskoj sportskoj dvorani, sportsko-rekreativne Pilates i Zumba treninge vodi diplomirana trenerica sportske rekreacije i licencirana Zumba fitness instruktorica za djecu i odrasle Estera Grgurić. Estera vas poziva da se uključite u atraktivne programe – Bodyfit Pilates, Zumba Fitnes i Strong by Zumba. Godine nisu prepreka (najmlađa polaznica ima 15 godina, a najstarijoj godine naravno nećemo otkriti), kao ni vaša trenutna kondicija, Estera će za vas pripremiti odgovarajući program.  

Bodyfit Pilates metoda je cjelovit i detaljan program fizičkog i mentalnog treninga s više od 500 vježbi različitog intenziteta koje se izvode na prostirci (matwork) te uz male rekvizite kao što su pilates obruč, gumena traka i bambusov štap. Naglasak je na pravilnoj posturi i disanju pa se ta metoda ne naziva uzalud „Sklad uma i tijela“. Ovaj program namijenjen je svim dobnim skupinama i različitim stupnjevima kondicije: u grupi vježbaju početnici i napredni vježbači zbog širokog aspekta prilagodljivosti vježbi. Uz naglasak na učvršćivanje tijela, pilates dokazano pomaže povećanju kapaciteta pluća, ispravlja držanje, uklanja bolove u kralježnici i zglobovima i oslobađa od stresa.  
Za one koje traže intenzivniji cardio trening uz motivirajuću glazbu - tu je Zumba Fitness (fuzija aerobica i latinoameričkih te internacionalnih plesova.) Od ove jeseni Bodyfit raspored  je obogaćen novim Strong by Zumba programom. Trening je visokog intenziteta s širim spektrom fitness vježbi za jačanje mišića cijelog tijela. Stupanj opterećenja svakog pokreta doziramo prema sposobnosti vježbača, a atmosfera sata je iznimno dinamična i zabavna, pa u grupi vježbaju sve dobne skupine.  

Bodyfit Pilates treninzi održavaju se u Thalassotherapiji (dvorana Panorama) srijedom od 18 sati i petkom od 18.30 sati. Zumba fitness  treninzi održavaju se ponedjeljkom i srijedom u Thalassotherapiji (dvorana Panorama) od 19 sati, te u Gradskoj sportskoj dvorani utorkom i četvrtkom od 9 sati ujutro.  

Za sve nove članove prvi trening je besplatan, a u mjesečnoj članarini moguće je kombinirati različite treninge i lokacije. Detaljnije prijave i informacije možete dobiti na mob: 099-40-99-577 ili na e-mail: srd.bodyfit@gmail.com.

I. Šubat        

Podijelite