Baloni dobrih želja pušteni u nebo iznad Crikvenice

Posljednjih nekoliko godina Crikveničani i njihovi gosti 30. prosinca dočekuju Staru godinu, uz puštanje u nebo lampiona ili balona dobrih želja. Tako je bilo i sinoć, u Preradovićevoj ulici se okupio velik broj građana, posebno djece, koji su u 18 sati u nebo pustili desetke šarenih balona u nadi da će im se u sljedećoj godini ispuniti barem djelić onoga što su zaželjeli.

Grad Crikvenica je kao organizator ovog okupljanja vodio računa i o ekološkoj dimenziji, pa su tako u nebo pušteni biorazgradivi baloni, a zbog brige o kućnim ljubimcima i drugim životinjama izostao je vatromet.
Preradovićeva ulica je čitavog dana bila ispunjena veseljem i pjesmom, a dodatna atrakcija bili su veseli Selčani koji su posebnim glazbenim transportom došli u Crikvenicu i dobro se zabavili.
Kulminacija dobre atmosfere uslijedila je nastupom Trija Marinero te zvijezda večeri Tončija Huljića i Madre Badesse.
Ovime je bogati program Adventa u Crikvenici 2021. završen uz napomenu da će do 9. siječnja biti otvoreno klizalište Ledena morska bajka i adventske kućice u Preradovićevoj ulici.
Treba istaknuti da je ovo bio dosad najbolji Advent u Crikvenici i pohvaliti Grad Crikvenicu kao organizatora ove, sada već tradicionalne i prepoznatljive manifestacije.


 

Podijelite