Azra Sinanović najbolja u ribolovu štapom s obale u kategoriji U16

1 - Azra Sinanović

Nakon dobrih plasmana na klupskom i međuopćinskom natjecanju ove nedjelje u Bakru u organizaciji Saveza za športski ribolov na moru Primorsko-goranske županije i ŠRD''Tunera'' Jadranovo kao domaćina, održano je prvenstvo Primorsko -goranske županije za najmlađu  kategoriju U16 lov štapom sa obale.
Natjecalo se je ukupno 40 ribolovaca iz 15 klubova naše Županije. Prvo mjesto s ulovom od 800 grama osvojila je Azra Sinanović (SRD''Vela sten'' Čižići), drugo mjesto s ulovom od 773 grama osvojio je Dario Šutić (SRD''Lovrata'' Krk), a treće mjesto s ulovom od 723 grama Luka Gržinčić  (SRD''Luben'' Bakar).
Ekipno 1. mjesto osvojila je ekipa SRD''Lovrata'' Krk (Dario Šutić i Leon Bajčić), 2 mjesto osvojila je ekipa SRD' 'Ičići'' (Petar Pobar i Dario Šepić), a 3 mjesto osvojila je ekipa SRD ''Luben'' Bakar (Luka Gržinčić i Frane Dragoslavić).
Najveću ribu, pica od 404 grama ulovio je Mateo Fugušić.
Županijsko prvenstvo završava sljedećeg vikenda kada domaćini ŠRD''Lovrata'' Dramalj u subotu organiziraju natjecanje za kategoriju seniori lov iz brodice, a u nedjelju za kategoriju mlađi seniori U21 lov iz brodice.

Podijelite