"Arxice" poražene od Zaprešićanki

1 - Košarkašice "Arxa"

1. LIGA KOŠARKAŠICA – SKUPINA B  

4. kolo:  ARX CRIKVENICA - JABUKA 53:66  (12:20, 8:15, 13:17, 20:14)

Crikvenica, 21.11.2021. Dvorana OŠ Zvonka Cara.

ARX: Bašić 6, Juričić 10, Gržac 9,  Nikšić, Srdoč, Pažanin 2, Rogić 4, Starčević, Rešetar, Benić, Kljajić 13, Soldo 9. JABUKA: Pull, Ema Mušan, Iva ,Mušan 1, Šparavec, Lozić, Jurjević 4, Dobrić 22,  Galušić 5, Pandža-Brnić 1, Benković 6, Vidaković 27.  

Košarkašice „Arxa“ poražene su u utakmici 3. ligaškog kola protiv iskusnije ekipe „Jabuke“ iz Zaprešića.
Trener „Arxica“ Krešimir Kozlevčar je izjavio:
- Čestitamo ekipi „Jabuke“ na pobjedi. Protivnik je u startu utakmice preko snažne Vidaković radio prednost u reketu gdje je do izražaja došla naša mladost i neiskustvo. Kad se na to nadoveže i loša igra s puno neprisiljenih grešaka, rezultat na poluvremenu nije ni mogao biti bolji. 
Odlična igra naše ekipe u trećoj četvrtini ovaj puta nije nagrađena, prelagano promašujemo zicere dok gošće s(p)retno dolaze do lopte i istrčavaju kontre. U zadnjoj četvrtini pokazujemo karakter da želimo igrati usprkos rezultatu, što veseli jer bez nadmetanja nema ni napretka. 
Hvala i publici koja nas je došla podržati. Nadamo se da će doći u što većem broju na sljedeće utakmice i podržati našu mladost. Hvala i našem novom sponzoru „Konobi Studec“ na majicama.  
Sljedeće kolo košarkašice „Arxa“ igraju protiv favorizirane ekipe „Zadra“ na Višnjiku. Utakmica je u nedjelju u 15 sati u Zadru.   

crikva.hr  

Podijelite