Arxice pobjednice turnira djevojčica u Crikvenici

Na košarkaškom turniru djevojčica (2012. godište) u Crikvenici, koji se ovog vikenda održao u dvorani Srednje škole dr. Antuna Barca, susrele su se ekipe "Arxa" Crikvenica, "Krke" Novo Mesto, "Plamena" Požega i "Folke Borovje" iz Zagreba.
U prvj utakmici na turniru "Arx" je pobijedio "Krku", dok je "Plamen" bio bolji od "Folke Borovje".
U utakmici za treće mjesto "Folkea Borovje" bila je bolja od košarkašica iz Novog Mesta, a u finalnom susretu naše košarkašice su pobijedile "Plamen" Požegu. Trener košarkašica "Arxa" Krešimir Kozlevčar je nakon turnira izjavio:
- Naša ekipa je osvojila turnir na radost velikog broja gledatelja kojima se zahvaljujemo na podršci i finim kolačima za djecu. Hvala i gošćama na dolasku te se nadamo da se uskoro družimo u Zagrebu, Novom Mestu i Požegi.
Hvala i Vaterpolo klubu "Crikvenica" na posuđenom semaforu bez kojeg ne bismo mogli odigrati turnir. Nažalost, semafor u dvorani srednje škole nije radio tako da smo se morali snaći.
Za naše cure bajka se nastavlja pa su tako naše državne prvakinje nastavile s dobrim utakmicama u svojem godištu (2012.) Veseli nas da su nam se pridružile neke nove cure i tako prepoznale naš rad kroz igru, druženje i zabavu.

Podijelite