"Arxice" novom pobjedom počastile prvu generaciju crikveničkih košarkašica

PRVA LIGA KOŠARKAŠICA - SKUPINA B

ŽKK ARX – ŽKK OTOČAC  51:39 (16:14, 10:6, 14:4, 11:15)

Crikvenica, 13.11.2022. Dvorana OŠ Zvonka Cara. Suci: Vedran Patača i Josip Pavelić

ARX CRIKVENICA: Knez, Sunara, Rogić 10, Nikšić 13, Petelin, Đurić, Vukšić 3, Blažević 13, Starčević, Benić, Kljajić 9, Rešetar 4.  
OTOČAC: Glumičić 10, Jergović 2, Orešković, Bižanović, Rudelić, Matasić 2, Šimatović, Pleša 16, Malčić, Gavrić 9.

Košarkašice "Arxa Crikvenica" postigle su treću pobjedu za redom u utakmici u kojoj ih šut nije baš služio. Trener Kozlevčar morao je posegnuti za različitim rješenjima rotirajući više igračica, pa je, iako teže očekivanog, cilj ostvaren. Nakon utakmice Kozlevčar je rekao:
- Kako nam slijedi gostovanje kod neugodne "Salone" u subotu, iskoristili smo tjedan za mikrociklus i podizanje forme. Pobjeda protiv njih bi nas gurnula u situaciju borbe za drugo mjesto protiv "Zadra" kojeg dočekujemo 11.12. doma. Sve je u našim rukama i sada će se vidjeti karakter ekipe pred kojom je pravi sportski izazov. 
Volio bih čestitati i odbojkašicama na pobjedi. Naše i njihove djevojke međusobno su se bodrile na utakmicama što je bilo pohvano za vidjeti za slogu ženskog sporta u Crikvenici. Osim pobjede, na našoj utakmici imali smo posebne gošće. Velika nam je čast bila ugostiti prvu generaciju igračica i trenera koji su prvi zaigrali žensku košarku u Crikvenici. 
 

Generacija košarkašica Crikvenice 1973. - 1979.: Lidija, Gina, Jasenka, Erna, Darija, Dubravka, Tanja, Marijeta, Dubravka, Jasenka, Beba, Ksenija, Diana, Ana, Nensi, Jadranka, Marina, Metoda, Slobodan i Tomislav. Podijeljene su prigodne majice koje će i naše djevojke nositi na zagrijavanju za utakmice. Naše djevojke primile su prigodan poklon na čemu se još jednom zahvaljujemo. Hvala i gospodinu Viktoru Juriću na sponzorstvu za majice (Caffe bar "Tina") i podršci u ovom lijepom projektu. 

crikva.hr

Podijelite