"Arxice" bolje od "Jabuke" iz Zaprešića

PRVA ŽENSKA LIGA - SKUPINA B

5. kolo: ARX CRIKVENICA - JABUKA ZAPREŠIĆ 68:60 (21:17, 21:12, 11.10,16:21)

ARX CRIKVENICA: Horvat, Bertović 4, Mladenović, Sunara 7, Nikšić 5, Đurić 3, Kljajić 11, Kudić 6, Rogić 23, Petelin 2, Starčević, Rešetar 7.
JABUKA ZAPREŠIĆ: Pul 4, Bačić 1, Bilić, Jurjević 7, Ban 6, Buconjić 7, Rajić 7, Crnjak 13, Matuško 9, Lozić 6.

Košarkašice "Arxa" vratile su se pobjedama te su u domaćem susretu bile bolje od "Jabuke" iz Zaprešića. Komentar utakmice dobili smo od trenera Krešimira Kozlevčara:
- Nakon uvodnog vodstva na početku utakmice krenuli smo u ranije rotacije s čime smo narušili uigranost, ali utakmica je bila takva da smo željeli pružiti priliku većem broju naših igračica. Dobro su reagirale Bertović (2008.), Kudić (2008.) i Sunara (2008.), a sve bolju igru pokazuje i Rešetar.
Ostvarili smo pobjedu što je bio i cilj, a veseli i da smo ušli u sve bolju šutersku formu koja će nam trebati za preostale dvije utakmice. Idemo u goste "Zadru" koji do sada ne zna za poraz te u zadnjoj domaćoj utakmici dočekujemo ekipu "Vodica" koja drži drugo mjesto. Izazovne utakmice za kraj godine, ali u utakmice idemo s određenim zadacima i željom da prikažemo što bolju igru u nadigravanje s najboljim ekipama iz Dalmacije u ovom dijelu sezone.
Petra Rešetar je izjavila:
- U utakmicu smo usli s puno motivacije da popravimo greške s protekle utakmice, energije i želje za pobjedom nije nedostajalo što smo pokazali kroz cijelu utakmicu. Njihove iskusne igračice su bile vrlo precizne u svojim šutevima i iskoristile su svaku priliku za postizanje poena. Bilo je nevjerojatno vidjeti pune tribine i čuti glasne povike podrške tijekom cijele utakmice. Zahvaljujući njihovoj podršci, osjećale smo se motivirano i pune energije.

crikva.hr

Podijelite