Ana Debelić: Vjerujem u našu ekipu i očekujem pobjedu

1 - Ana Debelić
2 - Ivona Skorić i Ana Debelić

Nakon 11 odigranih prvenstvenih kola rukometašice „Murvice“ nalaze se u nezavidnoj situaciji pošto dosad nisu osvojile ni boda i nalaze se na začelju ligaške ljestvice.
Danas će u 16:00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani ugostiti ekipu „Dugog Sela“, što je prilika da prvom pobjedom poprave loš ovosezonski dojam, ali i da ostave nadu za opstanak u prvoligaškom društvu.
Njihove današnje protivnice nisu ekipa koju naše rukometašice ne bi mogle pobijediti i spadaju u red direktnih suparnica „Murvici“ u borbi za izbjegavanje zadnja tri mjesta koja vode u 2. ligu. Ekipa „Dugog Sela“ je u dosadašnjem dijelu prvenstva zabilježila 3 pobjede i nalazi se dva mjesta ispred posljednje „Murvice“.
Evo što o današnjoj utakmici kaže kapetanica „Murvice“ Ana Debelić:
- Našle smo se u teškoj situaciji, svojevrsnoj „crnoj rupi“ nakon niza utakmica bez pobjede. Nama je teško zbog toga, ali vjerujem da ćemo se izvući iz ove situacije. Vjerujem svojim suigračicama i znam da ćemo danas dati sve od sebe da dođemo do prvih bodova. Jako puno bi nam značila podrška s tribina, pa pozivam naše navijače i simpatizere da danas dođu u dvoranu i naprave atmosferu u kojoj će nam biti lakše igrati. Znam da su naše današnje protivnice vrlo dobra ekipa, dobro su posložene na svim pozicijama, dobro trče u kontru i morat ćemo se zaista maksimalno angažirati. Ali, ponavljam, vjerujem u našu ekipu i očekujem našu prvu ovosezonsku pobjedu. – rekla je Ana Debelić.

crikva.hr

Podijelite