Amir Mišić i Amar Muslić prinove u redovima nogometaša "Crikvenice"

1 - Amir Mašić i Amar Muslić, prinove u redovima NK "Crikvenica"
2 - Siniša Mihić, trener NK "Crikvenica"
3 - Prinove i predsjednik Marko Prpić

Da bi se ostvarili ambiciozni planovi Uprave NK „Crikvenica“ o ulasku u 2. ligu izvjesno je kako su potrebna igračka pojačanja. Predsjednik Marko Prpić je pojačanja tražio najprije u našoj regiji, ali čini se kako je taj bazen prilično „plitak“, pa neka konkretna rješenja zasad nisu pronađena.
No, napravljen je korak dalje, pa su u klub stigla dva pojačanja iz Bosne i Hercegovine, koja su sinoć predstavljena u klupskim prostorijama. Predstavljen je Amir Mašić (rođen 1998.) koji igra na poziciji špice ili prednjeg veznog, a u dosadašnjoj karijeri već ima međunarodno iskustvo. Do 17. godine je igrao za zenički „Čelik“, a onda je prešao u češku „Jihlavu“ i zatim u „Tatran“ iz Prešova. Zadnju sezonu igrao je Premijer ligu BiH za „Mladost“ (Doboj-Kakanj).
Amar Muslić (rođen 2001.) igra na poziciji stopera i dosad je igrao za „Čelik“ iz Zenice.
U „Crikvenicu“ su došli posredstvom poznatog nogometnog menadžera Nihada Perče, koji inače dugi niz godina ima bliske veze s našim krajem. Kako ima kuću na Kačjaku i poslovne planove ovdje, najavljeno je kako će se u skoroj budućnosti angažirati u radu Nogometnog kluba „Crikvenica“. Slične namjere ima i Šemso Ahmić poslovni čovjek koji također želi pomoći klubu. Tako će NK „Crikvenica“ i u ovom segmentu dobiti značajna pojačanja.
Inače, nogometaši „Crikvenice“ su pod vodstvom novog trenera Siniše Mihića u ponedjeljak počeli s pripremama za nastavak prvenstva. Uz dvojicu nogometaša iz BiH u sastavu su i povratnik Sanjin Krmpotić te Ivan Filipović, Crikveničan koji je juniorski staž proveo u „Orijentu“.
Prva utakmica drugog dijela prvenstva na rasporedu je 6. ožujka, kad nogometaši Crikvenice gostuju u Novigradu.

Predstavljanje prinova: Amar Muslić, Amir Mašić, predsjednik Marko Prpić, Vladimir Lončarić (član uprave), Nihad Perčo i Šemso Ahmić. 

Ivica Šubat

Podijelite