Aleksandra Kolmanić - 20 godina aktivne odbojkaške karijere

Na današnji dan, točno prije 20 godina, 30. siječnja 2003., u registru sportašica nadležnog tijela Hrvatskog odbojkaškog saveza pod brojem 1464, po prvi puta je natjecateljski registrirana Aleksandra Kolmanić.
Dvadeset je godina sportski i natjecateljski aktivna, bila je članica svih natjecateljskih kategorija Ženskog odbojkaškog kluba "Crikvenica", od djevojčica U-11 u mini-odbojci pa do seniorki. Danas je kapetanica seniorske ekipe, uzor je generacijama odbojkašica, primjer svima onima koji razumiju značaj sporta za pojedinca i zajednicu.
Uspjeh karijere, do sada, joj je, sa svojim suigračicama i prijateljicama, lani osvojeni naslov prvakinja u natjecanju 2. hrvatske odbojkaške lige zapad i plasman u 1.B hrvatsku odbojkašku ligu.
Završila je fakultet, danas je u radnom odnosu, ali usprkos svim obavezama i prije i sada redovita je na treninzima i angažirana na utakmicama. Ove natjecateljske sezone u natjecanju 1.B hrvatske odbojkaške lige zapad igra u životnoj formi, motivator je i velika podrška svojim timskim kolegicama i prijateljicama.
Čestitamo Aleksandra!    

Mlađe kadetkinje Ženskog odbojkaškog kluba "Crikvenica" u sezoni 2002./2003. - Vesna Vukić (trenerica), Andrea Gržičić, Ana Marija Sikirić, Sanja Malatestinić, Jovana Puhalo, Lamia Butorac, Arijana Kordić, jerko Kovačević (trener) (stoje), Marta Drnjević, Antonija Pajtak, Tea Mišković, Ina Jeršan, Kristina Grubišić, Roberta Škiljan, Aleksandra Kolmanić i Sara Crnić

Ivica Malatestinić

Podijelite