ŽLU Crikvenica organizirala izlet brodom za Udrugu umirovljenika Grada Crikvenice i Općine vinodolske

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba, koji se obilježava prvog dana mjeseca listopada, Županijska lučka uprava Crikvenica odlučila je počastiti Udrugu umirovljenika Grada Crikvenice i Općine vinodolske besplatnim jednodnevnim izletom. Prvotno se izlet trebao održati u subotu 6. listopada, ali zbog prognoziranog lošeg vremena, prebačen je na petak 5. listopada. Na poziv ŽLU Crikvenica odazvalo se dvjestotinjak članova Udruge. Nakon pića dobrodošlice, umirovljenici su u ranim jutarnjim satima započeli izlet koji je uključivao vožnju brodom Princ Kornata tvrtke Marinero Tours, posjetu i obilazak Golog otoka i otoka Sveti Grgur te ručak. Ravnatelj Županijske lučke uprave Crikvenica, Mario Kružić obrazložio je kako su došli na ideju organizacije ovakvog događaja:

- Željeli smo na neki način obilježiti Međunarodni dan starijih osoba i izlet brodom činio nam se kao dobra ideja. Ujedno je to bila i prilika da našim umirovljenicima zahvalimo na svemu što su učinili za svih nas i da im poželimo još puno sretnih i bezbrižnih godina satkanih od zdravlja, ljubavi te osobnog zadovoljstva.

Rudolf Smoljan, predsjednik Udruge umirovljenika Grada Crikvenice i Općine vinodolske na povratku se zahvalio organizatorima na predivnom izletu. Brod s izletnicima pristao je u crikveničku luku u kasnim poslijepodnevnim satima, a umirovljenici prepuni dojmova složili su se kako je izlet protekao u odličnoj atmosferi praćenoj dobrim vremenom i zabavom.

Lea Knežević

Podijelite