Vijesti

Drugi adventski vikend u Crikvenici

Drugi adventski vikend u Crikvenici je počeo već u petak, 2. prosinca, nastupom crikveničkih osnovnih škola, vrtića i Centra Izvor Selce za humanitarnu akciju „Dominikov osmijeh" u organizaciji Društva Naša djeca Crikvenica koja je okupila veliki broj gledatelja i oduševila sve prisutne.

Tko je kriv za gubitke u Eko Murvici?

Obrazlažući razloge zbog kojih su nastali gubici direktor Belobrajić je naveo odvajanje radne jedinice Odvodnja i zbrinjavanje otpadnih voda koja je postala samostalna tvrtka "Murvica", a nekad je nosila siguran prihod od oko milijun kuna godišnje.

Prijenosni šalter za upravne poslove u Selcu

Prijenosni šalter s opremom za obavljanje upravnih poslova bit će na usluzi u petak, 2. prosinca 2016. građanima s područja Selca. U vremenu od 11.30 do 14 sati, u zgradi Doma kulture na adresi Šetalište Ivana Jeličića 7 u Selcu...

Zatečen sa sekundarnim sirovinama bez dozvole

Crikvenička policija je u nedjelju, 27. studenoga zatekla 28-godišnjeg hrvatskog državljanina u prijevozu sekundarnih sirovina bez potrebnih dozvola. Zatečen je u Crikvenici oko 13.30 sati u upravljanju teretnim vozilom marke Mercedes, čakovečkih registracijskih oznaka...

Neno Belan na otvaranju "Adventa u Crikvenici 2016."

Zbog lošeg vremena otvaranje Adventa u Crikvenici je pomaknuto sa subote na nedjelju 27. studenog, što nije utjecalo na interes građana koji su u velikom broju došli na paljenje lampica i koncert Nene Belana u Adventskom parku. Adventska događanja započela su u jutarnjim satima utrkama 6.