Veterani "Crikvenice" gostovali u Bihaću

1 - Mate Brajković
2 - Zoran Šimičević

Veterani NK „Crikvenica“ prošlog su vikenda gostovali u Bihaću, u uzvratnom posjetu prijateljima iz tamošnjeg NK „Jedinstvo“. Riječ je o tradicionalnom druženju veterana koje traje punih dvadeset godina na način da Bišćani jednom godišnje dolaze u Crikvenicu, a naši veterani jedan vikend provedu u Bihaću.
Ove godine Crikveničani su u Bihać otputovali u velikom broju, veteranska ekspedicija imala je 25 sudionika, a uz druženje su se igrale dvije utakmice između ekipa mlađih i starijih veterana. U obje utakmice pobijedili su domaćini, međutim kao i uvijek u sličnim prigodama rezultat je bio u drugom planu.
U sklopu veteranskog posjeta u Bihaću su bili Damir Marovski, Mario Kružić, Ivica Knežević, Mate Brajković, Mijat Lovrić, Gjergj Lekaj, Krešimir Ivančić, Ljubomir Lastrić, Ivan Smojver, Dino Smojver, Ozren Gulin, Igor Stanić, Miroslav Vukić, Rasim Begić, Mato Gavran, Mladen Mirić, Stevo Mirić, Nenad Stević, Dalibor Perušić, Zoran Šimičević, Igor Rubčić, Ivica Franjković, Kardum i Vladimir Lončarić.
Inače, nogometni veterani „Crikvenice“ su najaktivnija udruga sportaša starije dobi u Gradu Crikvenici.
Uz tradicionalne susrete s vršnjacima iz drugih sredina u prosincu već treću godinu organiziraju veliki malonogometni turnir „Advent Cup Crikvenica“. Također redovno nastupaju u veteranskom natjecanju „Old School Cup“, u kojem danas u 17:15 na Gradskom stadionu igraju protiv veterana UDVDR RH Kostrena. U subotu im pak u goste dolaze veterani iz „Oroslavja“ tako da im predstoji nekoliko intenzivnih dana.

Ivica Šubat

Podijelite