Veseli Uskrs s prijateljima u organizaciji Društva "Naša djeca"

Društvo „Naša djeca“ i ove godine povodom Uskrsa organizira susret sa djecom koja borave na liječenju u „Thalassotherapiji“. Uz njih na druženju će biti djeca iz našeg Grada s poteškoćama u razvoju i s invaliditetom, posebna grupa djece Dječjeg vrtića „Radost“ te djeca iz Centra Izvor Selce.
Tako će sklopu manifestacije „Veseli Uskrs s prijateljima“ u Dvorani Zora u ponedjeljak 15.4. u 10:30 sati biti održan veseli program u kojem će nastupiti djeca iz DV "Radost", crikveničkih osnovnih škola i Centra Izvor Selce.
Novac prikupljen prodajom ukrasa i maslinovih grančica bit će utrošen na kupovinu poklona za djecu (njih oko 150), a djeca će ih sama potražiti u slami, što je dio programa.

- Ove akcije Društva „Naša djeca“ Grada Crikvenice su tradicionalne i s njima nastojimo izvući osmijeh, radost i zadovoljstvo na dječjim licima, a ujedno želimo istaknuti i potaknuti humanizaciju bolničkog liječenja i druženje domicilne djece sa djecom koja dolaze iz cijele naše domovine u „Thalassotherapiju“.
Djecu ćemo darivati knjigama, bojicama i slatkišima. Priredit ćemo im iznenađenje s pisanicama u slami i ujedno njegovati tradiciju našega kraja te tradiciju pletenja maslinovih grančica približiti turistima koji iz godine u godinu pokazuju sve veći interes. Ovim putem vas pozivamo da podržite naše akcije i uveličate našu manifestaciju 15. travnja 2019. godine u dvorani Zora. – poručuju iz Društva „Naša djeca“.

crikva.hr

Podijelite