Večeras u Beach baru "Figa" nastupa Bruno Mičetić Trio

Međunarodni glazbeni festival „Regional 2019“ sa svojim četvrtim izdanjem započinje u petak 5.srpnja u crikveničkom Beach baru „Figa“ nastupom jazz supergrupe Bruno Mičetic Trio.
U 45 dana trajanja festivala u najboljim prostorima Crikvenice, Novog Vinodolskog, Dobrinja i Šila će se održati barem 17 koncerata jazz& blues, klasične i etno glazbe sa glazbenom elitom Slovenije, Irske, Hrvatske, te sa super gostima iz Njemačke i BiH.  
Festival realizira ustanova u kulturi  „B.J. promocije i produkcije“ (B.J.Promotions) - Zagreb u suradnji sa Centrom za kulturu Novi Vinodolski, TZO Dobrinj i Beach barom „Figa“ - Crikvenica. Koncerte klasične glazbe podupire Ministarstvo kulture RH, a medijski pokrovitelji festivala su Konzum, Radio OK i internet portal crikva.hr

Ulaznice za koncert Mary Coughlan u Novom Vinodolskom

Preko sustava www.entrio.hr po cijeni od 60 kuna u prodaju su puštene ulaznice za predstojeći koncert Mary Coughlan u Novom Vinodolskom u nedjelju 21.07.19. Ulaznice se također mogu kupiti u turističkim agencijama "Autotransa" u Crikvenici i Rijeci, riječkom "Dallasu", a moći će se kupiti i 60 min. prije koncerta.
Ovo je link za kupovinu ulaznica:
https://www.entrio.hr/event/mary-coughlan-trio-ireland-blues-6613?fbclid=IwAR1M8UDNqFHTR2S1N5P79iZgHJQc_tXk-zP26wPJ_jeahQY_dLeAw1hti9s

crikva.hr

Podijelite