Uspješna godina za Nakladničko poduzeće "Neriz"

Zadnjeg dana zadnjeg mjeseca u godini obično se podvlači crta ispod učinjenog u proteklih 365 dana. Nismo ni mi u tome izuzetak, zaključili smo kako smo puno radili, ali da smo puno toga dobroga i napravili.

Nakladničko poduzeće „Neriz“ je u 2018. godini obavilo izdavački posao za ukupno 12 izdanja: godišnjak Boćarskog saveza Primorsko-goranske županije, priručnik Centra Izvor, publikaciju Hrvatske juniorske boćarske lige, brošuru Srednje škole dr. Antuna Barca, školski list „Šarko“ OŠ Vladimira Nazora, knjigu „Pozdrav životu“ Nedeljke Vranješ, godišnjak „Barac“ SŠ dr. Antuna Barca, monografiju „Ženski odbojkaški klub Crikvenica 1998. – 2018.“, knjigu „U potrazi za izgubljenim blagom“ Mirjane Klement, monografiju „Sto puta bolje“ Centra Izvor, knjigu „Crikvenica – tragovima Frankopana“ Marije Gračaković i Marijana Mavrića i godišnjak „Ženski rukometni klub Murvica 2018.“.

Nismo zanemarili ni naše enigmatske sadržaje (od kojih je sve počelo), pa tako u suradnji s internetskim izdanjem „Span Today“ razvijamo inovativne internetske križaljke, a našu standardnu enigmatsku produkciju plasiramo u više različitih tiskovina.

Naposljetku, „Neriz“ je vlasnik portala crikva.hr koji je nakon dvije godine postao jedan od najčitanijih medija na području Grada Crikvenice. Pritom treba naglasiti kako portal crikva.hr ne dobiva niti kune iz proračuna Grada Crikvenice, dakle ne financira se novcima građana, za razliku od priličnog broja drugih medija koje plaćamo. Bilo je prijedloga na Gradskom vijeću da se i portal crikva.hr sufinancira iz proračuna, ali aktualna gradska vlast je rekla odlučno NE, uz obrazloženje da Grad Crikvenica ne financira nezavisne medije (!!!) kakav portal crikva.hr jest.
A upravo ta nezavisnost je najveća vrijednost našega portala, prepoznali su to naši čitatelji kojih je iz dana u dan sve veći broj. Sve su veća i očekivanja koja ćemo nastojati ispuniti, što nije nimalo lako.
Zahvaljujemo svima s kojima smo surađivali, ispričavamo se za propuste (kojih je sigurno bilo) te u skladu s našim sloganom Se moremo – niš ne moramo nastavljamo raditi dalje, s novim redakcijskim pojačanjima i novim sadržajima u 2019. godini.

Našim suradnicima, čitateljima i svima drugima želimo sretnu i uspješnu nastupajuću godinu.

Ivica Šubat

Podijelite