Uspješan nastup atletičarki "Jadrana" na Pojedinačnom prvenstvu PGŽ

1 - Atletičarke "Jadrana": Ana Šimić, Jelena Hrastina, Matea Jurčić i Lara Raguž

Prošlog vikenda je na riječkoj Kantridi održano Pojedinačno prvenstvo PGŽ u atletici za mlađe kadete i mlađe kadetkinje, kadete i kadetkinje te juniore i juniorke.
Nastupilo je deset klubova iz Primorsko-goranske i Istarske županije: AK „Medulin“ (Medulin), AK „Grobnik“ (Čavle), AK „Jadran“ (Crikvenica), AK “Krk“, AK „Kvarner“ (Rijeka), AK „Maximvs“ (Poreč), AK „Viškovo“ , AK „Istra“ (Pula), AK „Albona“ (Labin), AK „Liburnija“ (Rijeka), s ukupno 214 natjecatelja.
Za Atletski klub „Jadran“ su nastupile Matea Jurčić, Ana Šimić, Jelena Hrastina i Lara Raguž.
Limačice Lara i Jelena (2008.g.) su se natjecale u kategoriji mlađih kadetkinja, a Matea Jurčić i mlađa kadetkinja Ana Šimić u kategoriji kadetkinja.
Matea Jurčić je bila najuspješnija osvojivši dvije medalje, srebro u skoku u vis s preskočenih 140 cm i broncu u bacanju koplja s hicem od 18,70 m.
Jelena Hrastina je osvojila 3. mjesto u skoku u vis sa 130 cm i 6. mjesto u bacanju kugle (2kg).
Lara Raguž je nastupila u utrci na 60 m i u konkurenciji od 33 trkačice istrčala osobni rekord 9,79 za 15. mjesto, a u skoku u dalj je sa 3,37 m zauzela 15. mjesto.
Ana Šimić je na svom prvom atletskom natjecanju osvojila 4. mjesto u bacanju koplja (15,50 m) i 8. mjesto u bacanju kugle (3 kg) 7,86.

crikva.hr

Podijelite