U subotu "Dagnjada" u Jadranovu

Samo 7 dana nakon velike fešte održane u povodu Dana sv. Jakova, u uvali Grabrova u Jadranovu ove subote na rasporedu su novi zabavni sadržaji. Riječ je o opuštenom zabavno-gastronomskom događaju – „Dagnjada 2018.“.

Zabava nas očekuje od poslijepodneva pa sve do kasno u noć.
Da je Rivijera Crikvenica poznata i po plivanju, dokazat će nam još jedno plivačko natjecanje u organizaciji KPD „Primorje“ naziva „1000 metara Svetoga Jakova“, koji kreće u 16 sati. Svi sudionici će dobiti bon za dagnje, zahvalnicu, a očekuju ih i druge nagrade.
Tridesetak vrijednih natjecateljskih amaterskih ekipa kuhara natječe se u pripremi kotlića. Kuhat će se svježe, ukusne dagnje, a najbolji će ponijeti naslov pobjednika. Ipak, uvjereni smo da će svaki kotlić ponuditi pravu primorsku priču s pravom dozom začina i namirnica.
Atmosfera ne bi bila potpuna bez izvrsne glazbe, zato će kuhanje kotlića imati glazbenu pozadinu - na ples će vas pozivati glazbeni sastav „Klamaruša“.

Od 21 sat vas očekuje nastup glazbenog sastava „Point“, a nakon njih nastup klape „Kampanel“.
Kao što to obično biva na našoj rivijeri, glazba, ples i ugodno druženje će potrajati do ranih jutarnjih sati.
Organizator: Mjesni odbor Jadranovo.
Pokrovitelji: Turistička zajednica Grada Crikvenice, Grad Crikvenica, „Jadran“ d.d., Županijska lučka uprava Crikvenica i JVP Crikvenica.
Medijski pokrovitelji: Radio Korzo i Kanal Ri

crikva.hr

Podijelite