Solidarnost na djelu 2019.

Hrvatski Crveni križ ove godine obilježava 47. godinu sabirne akcije "Solidarnost na djelu" u sklopu koje će se prikupljati novčana i materijalna pomoć namijenjena najugroženijim stanovnicima za nabavku prehrambenih i higijenskih proizvoda.
Iako se sama akcija održava u četvrtak 10. listopada, u sklopu akcije bit će organizirane sljedeće aktivnosti koje će započeti već od početka tjedna:
- Kao i svake godine, volonterke Gradskog društva Crvenog križa Crikvenica će prikupljati novčane priloge građana, te će za primljeni novac biti uručeni novčani bonovi. Bon će imati oznaku vrijednosti, pripadajući broj, te žig društva. U prikupljanje novčanih sredstava uključene su i sve škole s područja Grada Crikvenice
- GDCK Crikvenica će srijedu 9.10. imati svoj štand ispred “Konzuma” kod tržnice u vremenu od 9:00 do 11:30 sati, u sklopu kojeg će građani, također, moći donirati sredstva za ovu akciju (napominjemo da se na štandu neće prikupljati odjeća i obuća)
- Posebne akcije prikupljanja odjeće i obuće bit će organizirane u Dramlju (Zadružni dom), Selcu (Harmica – kod banke) i Jadranovu (ambulanta) u četvrtak 10.10. u vremenu od 16:00 do 18:00 sati kada će dežurati volonterke GDCK Crikvenica.

Zahvaljujemo unaprijed na sudjelovanju i doprinosu svim građanima i volonterima, te svima koji su na bilo koji način uključeni u ovu akciju tijekom svih godina. Molimo građane da i ove godine pokažu svoju plemenitost, te tako pomognu svima onima kojima je pomoć potrebna.

GDCK CrikvenicaPodijelite