Robert Šandl glasovao za Karla Šabana i Anu Debelić

Robert Šandl, Biciklistički klub "Crikvenica"

Dugogodišnji tajnik Biciklističkog kluba „Crikvenica“ Robert Šandl, izabrao je najbolje sportaše Grada Crikvenice u 2019. godini. Njegov je izbor sljedeći:  

- Najbolji sportaš: KARLO ŠABAN (Boćarski klub „Sveti Jakov“ Jadranovo)
- Najbolja sportašica: ANA DEBELIĆ (ŽRK „Murvica“) 
- Najbolja momčad: Rukometni klub „Mornar – Crikvenica“ 
- Najbolja ekipa: Ženski rukometni klub „Murvica“ 
- Najbolji sportaš mlađih kategorija: KARLO ŠABAN (BK „Sveti Jakov“) 
- Najbolja sportašica mlađih kategorija: URSULA BALAS (JD „Val“ Crikvenica)

O protekloj 2018. godini u BK „Crikvenica“ Šandl je rekao:  

- Biciklistički klub „Crikvenica“ protekle je 2018.g. imao ''standardnu'' natjecateljsku sezonu. To znači da se kao i duži niz godina prije nalazio u vrhu hrvatskog brdskog biciklizma. U XCO (Cross country olympic) kupu sezonu je završio na 8. mjestu (od 36 klubova), a u XCM kupu (maraton kup) sezonu je završio na 5. mjestu.
U klubu se natječu i dva početnika u kategoriji U-14, a to su Lovro Marčelja iz Dramlja i Frane Medić iz Bribira koji su također ostvarivali dobre rezultate u kategorijama U-14. Od ostalih vrijednih rezultata vrijedi istaknuti dominaciju Grše Mataije u kategoriji Master D. koji je pobijedio u XCO, XCM kupu, postao državni prvak u XCO i XCM kupu i državni prvak u Uphillu.
BK „Crikvenica“ je uz uspješno natjecanje lani organizirao i 6. po redu XC maraton koji je ujedno bio i utrka Prvenstva Hrvatske u maratonu za 2018. g.

crikva.hr  

Podijelite