Počinje akcija "Solidarnost na djelu 2018."

Hrvatski Crveni križ ove godine obilježava 46. godinu sabirne akcije Solidarnost na djelu 2018. u sklopu koje će se prikupljati novčana i materijalna pomoć namjenjena najugroženijim stanovnicima za nabavku prehrambenih i higijenskih proizvoda.

Akcija počinje u četvrtak 11. listopada, i u sklopu akcije biti će organizirane ove aktivnosti:
- Kao i svake godine, volonterke GDCK Crikvenica će prikupljati novčane priloge građana, te će za primljeni novac biti uručeni novčani bonovi. Bon će imati oznaku vrijednosti, pripadajući broj, te žig društva.
U prikupljanje novčanih sredstava uključene su i sve škole s područja Grada Crikvenice
- GDCK Crikvenica će u petak 12.10. imati svoj štand ispred "Konzuma" kod tržnice u vremenu od 9:00 do 11:30 sati, u sklopu kojeg će građani, također, moći donirati sredstva za ovu akciju

Posebne akcije prikupljanja odjeće i obuće biti će organizirane u Selcu (Harmica – kod banke) i Jadranovu (Ambulanta) gdje će u četvrtak 11.10. u vremenu od 16 do 18 sati  dežurati volonterke GDCK Crikvenica.

Zahvaljujemo unaprijed na sudjelovanju i doprinosu svim građanima, volonterima, te svima koji su na bilo koji način uključeni u ovu akciju tijekom svih godina. Molimo građane da i ove godine pokažu svoju plemenitost, te tako pomognu svima onima kojima je pomoć potrebna.

Gradsko društvo Crvenog križa Crikvenica

Podijelite