Peti vikend maškara: U subotu u dvorani nastupa Lidija Bačić

Četiri maškarana vikenda su za nama, a toliko ih još i preostaje. Dakle, maškare su na pola puta svoje vladavine. Pred nama je peti maškarani vikend opet ispunjen brojnim maškaranim zbivanjima.

U petak, 8. veljače, posjetite „Školu maškaraneh tanci“ i pripremite se, osim za maškarane zabave, i za nadolazeći Dan zaljubljenih pod stručnim vodstvom Elija Bašana.
U subotu, 9. veljače, u Gradskoj sportskoj dvorani zabavljat će vas Lidija Bačić.
Vjerovali ili ne, kako bi se svim posjetiteljima omogućilo uživanje u večernjim zabavama uz siguran prijevoz do i od dvorane, Grad Crikvenica je osigurao besplatne vožnje maškaranim city busom. Vozni red možete pogledati na web stranici www.maskare.net .
Podsjećamo da posjetite vesele i šarene foto galerije, najomiljenije ljubiteljima maškara, na Facebook stranici Maškare Crikvenica i www.maskare.net. Na istoj web stranici se nalazi i popis ponude smještaja u vrijeme manifestacije Maškare 2019. u Crikvenici.
Također, zajedno s crikveničkim trgovcima, frizerima, kozmetičarima i ugostiteljima za sve vas smo pripremili blago koje skriva „Vesela maškarana škrinjica“. Nije ono gusarsko, već blago u obliku popusta koje će vam dodatno uljepšati vrijeme maškara. Detalji o „Veseloj maškaranoj škrinjici“ nalaze se na letku Maškare 2019. i web stranici www.maskare.net .

Organizator „Maškara 2019.“ je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizator „Ekskluziva“ d.o.o. Rijeka. Generalni pokrovitelj je Grad Crikvenica, a pokrovitelji su Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica Kvarnera, „Jadran“ d.d. Crikvenica, „Eko-Murvica“ d.d., Županijska lučka uprava Crikvenica, „Adrialin“, „Lidl“ Hrvatska, „Ožujsko pivo“, „Pavlomir“ d.o.o., hotel „Marina“ Selce, hostel „Karlovac“, DC „Mihurić“ Selce, „Marinero Tours“, „Erste bank“, „Novi list“, „Radio OK“ i „Hyper dizajn“ d.o.o.

crikva.hr

Podijelite