Ove školske godine u crikveničke osnovne škole krenulo 10 prvašića više nego lani

Danas je jedan od najvažnijih dana u životu svakog od 76 prvašića koji su krenuli u neku od dvije crikveničke osnovne škole.
Naime, na području Grada Crikvenice u prve je razrede u školskoj godini 2019./2020. upisano ukupno 76 učenika, od čega je 35 učenika upisano u Osnovnu školu Zvonka Cara, dok ih je ukupno 41 upisano u Osnovnu školu Vladimira Nazora. To je povećanje od 10 učenika u odnosu na prošlu školsku godinu u osnovnim školama Grada Crikvenice.

U Osnovnoj školi Zvonka Cara formirana su dva odjela koja će pohađati ukupno 29 učenika i u njima će nastavu voditi učiteljice Klaudija Brkljača i Anita Kršul. U Područnoj školi Selce ove je godine upisano 6 učenika kojima će predavati učiteljica Anamarija Grbčić Pahlić.
U Osnovnoj školi Vladimira Nazora ove školske godine upisan je 41 učenik, što je povećanje od 7 učenika u odnosu na prošlu školsku godinu. U Područnoj školi u Jadranovu u prvi je razred krenulo 9 učenika i njihova će učiteljica biti Silvija Hviždalek. U Područnoj školi u Dramlju upisana su 4 učenika i njima će nastavu držati Nives Džajkić.
U matičnoj školi u Crikvenici formirana su dva odjeljenja s ukupno 28 učenika kojima će predavati Maja Lončarić i Dilajla Pavletić.
Prvog dana u obje crikveničke osnovne škole održani su programi dobrodošlice za nove prvašiće, a prigodnim riječima obratile su ime se njihove ravnateljice – Desiree Pečaver u OŠ Zvonka Cara i Deana Čandrlić Zorica u OŠ Vladimira Nazora.

1a razred Osnovne škole Zvonka Cara s razrednicom Klaudijom Brkljača

1b razred Osnovne škole Zvonka Cara s razrednicom Anitom Kršul

crikva.hr

Podijelite