Oproštaj s Jelenom Sarić

Jelena Sarić, Ženski odbojkaški klub "Crikvenica"

2. HRVATSKA LIGA ODBOJKAŠICA – ZAPAD

5. kolo:  CRIKVENICA – BALE  0:3 (22:25, 16:25, 22:25)

Crikvenica, 5.11.2018. Gradska sportska dvorana. Suci: Branković i Brozić.

CRIKVENICA: Laura Mađerić, Dorotea Šimić, Linda Mađerić, Lana Luksetić, Ariana Vukelić Begović, Aleksandra Kolmanić, Bruna Žakula, Lucija Car, Jelena Sarić, Leona Bondžić, Paola Škraljsky, Tea Car.
BALE: Samardžija, Vuršić, Rojnić, Galović, Anđelović, Paljuti, Šetuč.  

Odbojkašice „Crikvenice“ poražene su u utakmici 5. kola drugoligaškog natjecanja protiv ekipe „Bala“, a utakmicu je za naš portal komentirao trener Alen Pavačić:
- Početak utakmice je bio odličan i uspjeli smo odlično servirati i realizirati sve lopte u napadu koje smo dobili. Igrali smo savršeno do rezultata 18:7 za nas. Tada gošće iz Bala počinju bolje servirati i puno bolje igrati nego na početku seta. Mi se pomalo gubimo, što nije neobično zbog naše mlade ekipe, gubimo kontrolu i set odlazi na stranu ekipe „Bala“. U drugom setu su gostujuće odbojkašice kontrolirale igru i rezultat čitavo vrijeme. U trećem setu se vodila ravnopravna borba i imali smo prednost 22:19, nakon čega stajemo i ne uspijevamo više osvojiti poen. Za naše mlade igračice koje se uglavnom prvi puta natječu u seniorskoj ligi razumljivi su ovakvi padovi  u igri i porazi na ovakav način. Međutim, naš je fokus na razvoju mladih igračica i da čim više igračica osjeti kako je igrati protiv boljih i iskusnijih protivnica. – komentar je trenera "Crikvenice" nakon subotnje utakmice.

Ova će utakmica ostati zapamćena i po oproštaju od Jelene Sarić koja se vraća u Kanadu i više neće biti dio ove ekipe. Jelena, koju znamo po djevojačkom prezimenu Maček, odigrala je važnu ulogu u povijesti Ženskog odbojkaškog kluba „Crikvenica“, najprije kao igračica, a zatim i trenerica. Nakon udaje za Ivana Sarića (bivšeg košarkaša „Crikvenice“) odlazi živjeti u Kanadu. Protekla dva mjeseca boravila je u Crikvenici i angažirala se u Klubu sa željom da svojim iskustvom i znanjem pomogne mladoj crikveničkoj ekipi u drugoligaškom natjecanju. Jelena se sada vraća u Kanadu, a u Klubu su joj izuzetno zahvalni na svemu što je za Klub napravila.
Jeleni i cijeloj obitelji Sarić (uz tatu Ivana tu su i mali Luka i Lucija) želimo puno sreće u Kanadi i da, bez obzira na udaljenost, bude i dalje uz Ženski odbojkaški klub „Crikvenica“.  

Ivica Šubat  

Podijelite