Mozaik

U petak u Crikvenici "Dan za Radost"

Crikvenički dječji vrtić “Radost” obilježava svoje dane od 22. do 27. svibnja 2017. Cijeli će tjedan biti ispunjen zanimljivim aktivnostima, poput edukativnih radionica i predavanja te dana otvorenih vrata u vrtićima u Crikvenici, Dramlju, Jadranovu i Selcu.

Osmaši iz OŠ Vladimira Nazora organizirali humanitarnu pomoć za Vukovar

Učenici osmih razreda OŠ Vladimira Nazora ovoga vikenda borave u Vukovaru u sklopu projekta „Posjet učenika osmih razreda Vukovaru“. U dva dana boravka u Gradu Heroju učenici će naučiti mnogo o Domovinskom ratu, obrani Vukovara te će obići sva znamenita povijesna, kulturna i memorijalna mjesta.

Crikveničke glazbenice gostovale u Skoplju

Ove godine projekt se održavao su Skoplju 15. svibnja, a “Klinci s Ribnjaka” pozvali su pet pjevačica iz crikveničkog gradskog zbora “Raspjevani slavuji” da s njima gostuju u Makedoniji.

Sedamnaest maturanata darivalo krv

U sklopu obilježavanja Tjedna Crvenog križa, drugu godinu za redom za maturante Srednje škole dr. Antuna Barca organizirana je akcije dragovoljnog darivanja krvi.

Obilježeni Međunarodni dan obitelji i Majčin dan

Drugu godinu zaredom Međunarodni dan obitelji i Majčin dan, obilježavaju se panoramskom vožnjom brodom "Sfera", a u organizaciji Društva "Naša djeca", Grada Crikvenice i uz sponzorstvo Dječjeg vrtića "Radost" iz Crikvenice i Udruge invalida grada Crikvenice te "Marinero Toursa".