Mozaik

Završetak maškara

Došao je kraj i ovogodišnjim maškaranim doživljajima. Završetak maškaranih događanja pruža priliku da se još jednom podsjetimo na vrijedne tradicionalne običaje na crikveničkoj rivijeri, koji se prenose s koljena na koljeno.

Zablistajte uz pomoć Centra zdravlja ONDA

Danas je Onda već prepoznatljivo mjesto koje vam nudi potpunu relaksaciju tijela i duha.
Vlasnica centra je Anđelka Rus, viši fizioterapeut, stručna osoba s višegodišnjim iskustvom u Poliklinici Terme Selce i Domu za djecu i mladež Kraljevica - Oštro.

Maškarano čakavsko zapolne

Peto tradicionalno druženje malih maškara iz naših osnovnih škola pod nazivom "Čakavsko maškarano zapolne" održano je jučer u auli OŠ Zvonka Cara i bilo je vrlo dobro posjećeno.

Valentinovo u Crikvenici na planinarski način

Sve više planinarskih društava prepoznaje crikveničku planinarsku priču i uvrštava je u svoj godišnji plan. A ta priča sadrži obilazak markiranih staza iznad Crikvenice s početkom na Veloj paladi, gdje se nalazi prva lokacija ideje „This is a Good Kiss Spot“ pod nazivom „Prva“.

"Sunčice" šiju opravu za can-can

Prizor koji smo zatekli djeluje poput pogona većeg krojačkog salona - članice folklorne sekcije Udruge, popularno nazvane "Sunčice", šivaju opravu za svoje nastupe