Maturantima uručene svjedodžbe i proglašeni najbolji

1 – Predsjednik Gradskog vijeća Josip Friš, Ana-Marija Kopić, Valentina Smolčić i Anton Bilić (najbolji maturanti)
2 - Voditeljica programa – Andreja Jakubin te razrednici Petar Gračaković, Ivana Bilić Jeličić i Neti Manestar
3 - Pozdravne riječi Antona Bilića 

4 - Profesorica Neti Manestar obraća se maturantima u ime svih profesora  

Jučer je u Srednjoj školi dr. Antuna Barca održana svečanost na kojoj su maturantima uručene svjedodžbe o položenom završnom ispitu.
Maturantima su završne svjedodžbe uručili njihovi razrednici, profesori: Ivana Bilić Jeličić, maturantima 4. a razreda (program: hotelijersko-turistički tehničar), Petar Gračaković, maturantima 3. bf razreda (program: kuhar/ vodoinstalater) i Neti Manestar, maturantima 4. e razreda (program: ekonomist). Najbolje maturante i ove je godine nagradio Grad Crikvenica svojim srebrnjacima, a uručio ih je predsjednik Gradskog vijeća Josip Friš.

Najbolji su maturanti ove godine: Anton Bilić (opća gimnazija), Ana-Marija Kopić (ekonomist), Patricia Krpan (hotelijersko-turistički tehničar), Valentina Smolčić (kuhar) i Ivan Car (vodoinstalater).
U ime razrednika završnih razreda maturantima se obratila profesorica Neti Manestar, a u ime maturanata pozdravne riječi uputio je Anton Bilić.

U glazbenom dijelu programa nastupile su Chiara Pečaver i Stella Jud uz pratnju gitare, a čitavu je svečanost vodila profesorica Andreja Jakubin. Ona je uputila pozdravne riječi maturantima te im čestitala na postignutom uspjehu i zaželjela uspjeh u budućem školovanju i životu.

Tekst i foto: Iris Mrzljak

Nastup Chiare Pečaver i Stelle Jud 

Podijelite