Marko Prpić: Sve je spremno za gostovanje "Hajduka" u Crikvenici

1 - Marko Prpić, predsjednik NK "Crikvenica"
2 - Ivan Butorac, kapetan NK "Crikvenica"

Sve je spremno za gostovanje splitskog „Hajduka“ u ponedjeljak na Gradskom stadionu u Crikvenici, rezime je razgovora s predsjednikom NK „Crikvenica“ Markom Prpićem:
- Tijekom ove slavljeničke godine, u kojoj naš klub slavi 100 godina postojanja, namjera nam je bila veliku obljetnicu obilježiti nizom atraktivnih manifestacija. Tako smo u lipnju u Crikvenici ugostili U-21 reprezentaciju Hrvatske, a 15. kolovoza smo odigrali turnir stogodišnjaka, uz sudjelovanje „Borca“ (Bakar), „Karlovca“ i „Orijenta 1919“.
Želja nam je bila u Crikvenicu dovesti i tri ponajbolja hrvatska nogometna kluba, pa nam tako u ponedjeljak u goste dolazi splitski „Hajduk“, nakon njega u studenom će gostovati „Rijeka“, možda dođe i „Dinamo“, no zbog brojnih obaveza Zagrepčana, to u ovom času nije izvjesno.
Svečanu Skupštinu na kojoj će biti predstavljena i monografija prof. Petra Pavlića o naših 100 godina postojanja, održat ćemo 26. studenog  u hotelu „Omorika“ i time ćemo zaključiti proslavu naše velike obljetnice.
Zahvaljujem se upravi „Hajduka“ koja se odazvala pozivu da svojim gostovanjem u Crikvenici uveliča našu proslavu. Pozivam sve ljubitelje nogometa da u što većem broju dođu u ponedjeljak na naš stadion i uživaju u lijepom sportskom i svečarskom ozračju koji ćemo prirediti. – poručio je Marko Prpić.

Ivica Šubat

 

 

 

 

Podijelite